Ver- plaatst

Genesis Classic – Ray Wilson Band

zaterdag 18 december start 21:15 / open 20:00 € 22,- / € 25,-

Nog even geduld…

We begrijpen dat jullie als bezoekers vragen hebben over het wel/niet doorgaan van concerten na de persconferentie van vrijdag 26 november.Na de persconferentie is ons team meteen aan de slag gegaan om te kijken wat allemaal mogelijk is. We zijn druk bezig om nieuwe datums te vinden voor onze shows. We brengen je als ticketkoper(s) hiervan op de hoogte via het mailadres waar je je ticket(s) mee hebt gekocht, via onze website en via onze social media kanalen (Facebook/Instagram).
We vragen nu aan jullie om nog even geduld en begrip te tonen. Bellen en mailen naar De Bosuil heeft geen zin. Zodra we meer weten houden we je op de hoogte.
Hopelijk tot snel in betere tijden!

Ray Wilson
wordt gezien als één van de meest gerenommeerde zangers in de progressieve rock scene. Ook kreeg hij de onderscheiding ‘beste Britse vocalist’ door Classic Rock Magazine.

Ray Wilson is vooral bekend als zanger van de band Genesis. Nadat Phil Collins het Genesis schip had verlaten kreeg hij de kans van zijn leven: touren met Genesis. Kort hierna nemen ze het album ‘Calling All Stations’ op. Helaas besluit de Britse band 2 jaar later uit elkaar te gaan omdat de chemie er niet meer is.

Ray Wilson stortte zich volledig op zijn solo carrière maar behield zijn liefde voor het ‘Genesis tijdperk’. Het is dan ook wel een persoonlijke droom van hem om de grootste hits van Genesis naar een nieuw level te tillen. Deze droom krijgt vorm in zijn muzikale show ‘Genesis Classics’. Met zijn ‘Genesis Classics’ project brengt hij een ode aan de muziek en leden van Genesis. Ondersteund door een ensemble met een breed akoestisch instrumentarium geeft Ray Wilson nieuwe dimensie aan de grote successen van Genesis. Dit doet hij zonder de authentieke karakters van de songs aan te tasten.