geweest

RAMKOT + THE BALLET BOMBS

donderdag 20 januari start 21:15 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

Dit concert is verplaatst naar donderdag 23 juni, ticketkopers hebben hier mail van ontvangen op het mailadres waar de tickets mee zijn gekocht.

Ramkot maakt ramrock!

Dit trio weet, conform aan de eeuwenoude rocktradities, met een eigen visie songs te maken waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Gevormd eind 2017 in Gent vonden de broers Leyman met Hannes Cuyvers de perfecte derde broer om hun passie voor slopende nummers te vertolken in hun herkenbare en compacte sound.

Voor fans van Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire, Soulwax, De Staat en STAKE.
WINNAAR DE NIEUWE LICHTING 2021!

The Ballet Bombs, Deze psychedelische punkers gaan met hun strakke gitaar, bas en drum rifjes tot het sonische gaatje. Met buitenaardse oscillaties gezien van galm en speaker verscheurende fuzz tonen. Maar ze noemen zichzelf liever de blink 182 van de garage fuzz. Voor fans van Black Sabbath, Nirvana en Kyuss.

 

⚡𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑⚡
Elke 3de donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertenreeks: 𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑
Verwacht de meest uiteenlopende jonge, vernieuwende en talentvolle acts. Acts waarvan je over 10 jaar zegt: ‘die heb ik nog ooit gezien in De Bosuil’!
De eerste drie namen die bij deze concertreeks horen zijn: Ten Times a Million , DIRK + HEISA en Queens Pleasure.
 
Wil jij ook SUPER FAN worden van Club. Donder? Voor €30 euro kun je alle 9 Donderconcerten bezoeken én ontvang je een muzikaal gevulde goodiebag.