geweest

RAMAN.

zondag 9 februari , , start 16:00 / open 15:00

De Belgische formatie van RAMAN. is een band die muziek brengt met rauwe emotie, no-nonsense gitaargeluiden en melancholische muzikale intermezzo’s. De band gaat in nummers van loeihard naar fluisterzacht zonder dat het rock ‘n roll gevoel verloren gaat. Maar het is niet alleen pure rock wat de Belgen in hun nummers mixen. Zo zijn er ook voldoende blues -en roots invloeden te horen. Dit alles maakt de muziek van RAMAN. erg prettig om naar te luisteren. Het zorgt er echter ook voor dat de jonge gasten hun muzikale talent echt op het publiek kunnen overbrengen want de nummers die ze maken zijn echt van hoog niveau! Belgen, talent en rock ‘n roll; de vergelijking met Triggerfinger is snel gemaakt.

Dat ze talent hebben bewezen ze eerder al door het Gents muziekconcours ‘Jonge Wolven’ te winnen in 2016. In 2017 volgde de Student Rock Rally die ook werd gewonnen. In hetzelfde jaar werd ook nog de prijs van Oost-Vlaams muziekconcours Oost.Best. gewonnen wat maar eens te meer hun status als aanstormende band bevestigde!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Voodoo Chambers
Drums, bas en hypnotische atmosferen van NL / IT met Valerio Recenti (My Propane, Countermove), Koen Herfst (Armin van Buuren) en Timothy Dunn (The Great Communicators): donkere en zweterige melodieën voor mensen die van rock, trip hop en the houden geluid van trommels rond een vuur. Spelen met beats, basgeluiden en muzikale invloeden van rock tot EDM en mediterrane muziek.