geweest

Racoon

woensdag 18 april start 20:00 / open 19:00 € 35,- / € 38,-

Na het zeer succesvolle ‘Liverpool Rain’ uit 2011, de Nederlandstalige single ‘Oceaan’, die een jaar later uitkwam en werd bekroond met onder meer een Edison, het verzamelalbum ‘The Singles Collection’ uit 2013, een aantal grote shows in het kader van het 15-jarig bestaan, acht 3FM Awards in de laatste drie jaar en de prestigieuze Popprijs in 2012, heeft Racoon zijn stempel gedrukt op de Nederlandse popwereld!

Het nieuwe album heet ’Look Ahead And See The Distance’ en met de release van de single ‘Almost Made It’ zijn ze helemaal klaar om hun muziek aan het publiek te laten horen!

Maar voordat ze de arena’s vol spelen, staan ze op 18 april met een héle intieme show in De Bosuil. Een unieke kans voor de echte fans om ze eens van heel dichtbij te zien!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Will Knox
Will Knox is een singer-songwriter uit London die sterke banden met Nederland heeft. Als schrijver heeft hij al samengewerkt met vele Hollandse topartiesten als Miss Montreal, Vinchenzo en Dotan, waarmee hij ook een BUMA/STEMRA award won. Will speelde in het voorprogramma van BLØF in Paradiso, op Concert at Sea en in vele huiskamers!

Tijdschema:

19.00 deuren
20.00-20.30 Will Knox
20.50-23.00 Racoon