geweest

Queens Pleasure

donderdag 18 november , start 20:30 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

In verband met het Corona virus wordt dit concert afgelast. Iedereen die een ticket heeft gekocht zal automatisch zijn/haar geld teruggestort krijgen. Voor de CLUB. DONDER leden zal er een extra concert bijkomen in 2022!
Refunds kunnen kan maximaal 7 werkdagen duren.

 

Queen’s Pleasure is een Britrockband uit Amsterdam. Gedreven door een compromisloos verlangen naar liefde klinkt het viertal als een eigentijdse mix van bands als Fontaines D.C., The Who en Blur. Met de power van de Ramones en de melancholie van The Smiths komt er een eigenzinnige ‘Wall of Sound’ op je af, precies wat je mag verwachten van een club post-pubers.
De band werkt voor de opnames samen met producer Edd Hartwell (o.a. The Kooks, Jeff Beck) in Saffron Walden (UK) en Wisseloord Studios. De plaat staat gepland voor het einde van de zomer.

⚡𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑⚡
Elke 3de donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertenreeks: 𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑
Verwacht de meest uiteenlopende jonge, vernieuwende en talentvolle acts. Acts waarvan je over 10 jaar zegt: ‘die heb ik nog ooit gezien in De Bosuil’!
De eerste drie namen die bij deze concertreeks horen zijn: Ten Times a Million , DIRK + HEISA en Queens Pleasure.
 
Wil jij ook SUPER FAN worden van Club. Donder? Voor €30 euro kun je alle 9 Donderconcerten bezoeken én ontvang je een muzikaal gevulde goodiebag.