CLUB.DONDER
CLUB. DONDER
Placeholder for 000 Portland000 Portland
do 21 decIndie

Portland + Isaac Roux + ISE

Voorverkoop
€ 15,00
Dagkassa
€ 18,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
20:30 uur

Concert Portland helaas uitgesteld

Lees meer

Beste bezoeker, we moeten je helaas mededelen dat het concert van Portland uitgesteld wordt. Dit vanwege gezondheidsredenen van de artiest. We wensen hem veel sterkte.

we zijn op zoek naar een nieuwe datum, zodra deze bekend is laten we dit weten. Deze datum zal uiteraard ook beschikbaar zijn voor CLUB. DONDER leden!
_______________

Portland
is de wereld van Jente Pironet. Een muzikaal wonderkind met een grote vertelkracht en een indrukwekkend stembereik. Hij maakt melancholische gevoelsmuziek die past bij sterke emoties en belangrijke levensmomenten. Er zitten Britse indiepop (zie Elbow) en Amerikaanse folk (zie Bon Iver) in, donker en licht, akoestische gitaren en elektronica, vreugde en verdriet.

Het debuutalbum ‘Your colours will stain’ (2019), met daarop sterk werk als ‘Lucky clover’, ‘Expectations’ en ‘Killer’s mind’, is een vrijgeleide richting Rock Werchter (BE), Pukkelpop (BE), Eurosonic (NL) en The Great Escape (GB).
Opvolger ‘Departures’ (2023) bevestigt Portland als een – zoveelste – Belgische band met exportkwaliteit. Het zit ook in de genen. Portland is - ook - een Amerikaanse havenstad. Symbool voor een nieuw vertrek, een volgend begin.

Isaac Roux is het muzikale project van Louis De Roo waarin hij dromerige indie folk vermengt met subtiele electronica. Hij werd begin 2023 gekroond tot één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting, nadat hij in 2022 ook al de Publieksprijs op Humo’s Rock Rally wegkaapte. Hij mocht al voorprogramma's verzorgen van o.a. The Haunted Youth, Portland, Mooneye, Isbells, Marble Sounds, The Bony King of Nowhere en Noah Gundersen (US).

ISE
zette haar eerste stappen als singer-songwriter in 2022, toen pas 16 jaar oud. Gewapend met een gitaar en een onverzadigbaar verlangen om zichzelf uit te drukken door middel van teksten en melodieën, maakt ze liedjes die resoneren met emoties. Een van de bepalende kenmerken van ISE is haar onmiskenbare en unieke stem, met kracht en diepte die een laag authenticiteit aan haar muziek toevoegen. Tijdens liveshows voel je hoe ze contact maakt met het publiek vanaf haar eerste noot. Ondanks haar jonge leeftijd zorgt het talent van ISE al voor golven in de muziekindustrie, door voorprogramma's te spelen voor James Walsh (Starsailor), Intergalactic lovers, Ruben Block (Triggerfinger), the Pearl Harts,... en op festivals als Bospop, Suikerrock en Festifallz. En ondanks won ze de Imagine Music Experience wedstrijd!


De Bosuil organiseert de concertenreeks: CLUB. DONDER.
Verwacht vette gitaarriffs, drums die je raken tot in je core én vooral bandjes waarvan je over een tijd gaat zeggen: ' Die heb ik ooit nog gezien in De Bosuil bij CLUB. DONDER.' Zo stonden al o.a. DIRK. Ramkot, STAKE en Meltheads op ons podium.
Wil je alle 10 concerten in de reeks bezoeken, wordt dan SUPER FAN voor 40 euro.
De Super Fan pasjes voor het 2023/2024 seizoen zijn NU in de verkoop.
SCOOR HIER JE SUPER FAN PASJE

Uiteraard kun je dit concert ook bezoeken als je geen CLUB. DONDER super fan bent.

Genre

Links

Bekijk ook

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for Stahlzeit headerStahlzeit header
za 2 decMetal

STAHLZEIT

Dé beste Rammstein tributeband!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for Csm STAHLZEIT Pressefoto 1 c Jana Breternitz 398bfeb722Csm STAHLZEIT Pressefoto 1 c Jana Breternitz 398bfeb722
zo 3 decMetal

STAHLZEIT

Dé beste Rammstein tributeband!

Placeholder for GP1 1GP1 1
vr 8 decPop

Gers Pardoel

Iedereen is met Gers meegegaan en achterop zijn bagagedrager gesprongen!

Placeholder for The Hillbilly Moonshiners Promo 2023 001The Hillbilly Moonshiners Promo 2023 001
za 9 decAmericana

The Hillbilly Moonshiners

Dé ultieme Western-Experience!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand