Placeholder for Portland webheaderPortland webheader
za 4 meiIndie

Portland + Isaac Roux + Ise

Voorverkoop
€ 20,00
Dagkassa
€ 23,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
20:30 uur

Portland is de wereld van Jente Pironet. Een muzikaal wonderkind met een grote vertelkracht en een indrukwekkend stembereik. Hij maakt melancholische gevoelsmuziek die past bij sterke emoties en belangrijke levensmomenten. Er zitten Britse indiepop (zie Elbow) en Amerikaanse folk (zie Bon Iver) in, donker en licht, akoestische gitaren en elektronica, vreugde en verdriet.

Lees meer

Het debuutalbum ‘Your colours will stain’ (2019), met daarop sterk werk als ‘Lucky clover’, ‘Expectations’ en ‘Killer’s mind’, is een vrijgeleide richting Rock Werchter (BE), Pukkelpop (BE), Eurosonic (NL) en The Great Escape (GB).
Opvolger ‘Departures’ (2023) bevestigt Portland als een – zoveelste – Belgische band met exportkwaliteit. Het zit ook in de genen. Portland is - ook - een Amerikaanse havenstad. Symbool voor een nieuw vertrek, een volgend begin.

Isaac Roux is het muzikale project van Louis De Roo waarin hij dromerige indie folk vermengt met subtiele electronica. Hij werd begin 2023 gekroond tot één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting, nadat hij in 2022 ook al de Publieksprijs op Humo’s Rock Rally wegkaapte. Hij mocht al voorprogramma's verzorgen van o.a. The Haunted Youth, Portland, Mooneye, Isbells, Marble Sounds, The Bony King of Nowhere en Noah Gundersen (US).

ISE
zette haar eerste stappen als singer-songwriter in 2022, toen pas 16 jaar oud. Gewapend met een gitaar en een onverzadigbaar verlangen om zichzelf uit te drukken door middel van teksten en melodieën, maakt ze liedjes die resoneren met emoties. Een van de bepalende kenmerken van ISE is haar onmiskenbare en unieke stem, met kracht en diepte die een laag authenticiteit aan haar muziek toevoegen. Tijdens liveshows voel je hoe ze contact maakt met het publiek vanaf haar eerste noot. Ondanks haar jonge leeftijd zorgt het talent van ISE al voor golven in de muziekindustrie, door voorprogramma's te spelen voor James Walsh (Starsailor), Intergalactic lovers, Ruben Block (Triggerfinger), the Pearl Harts,... en op festivals als Bospop, Suikerrock en Festifallz. En dit jaar was ze de jongste winnaar van het Belgische "De Nieuwe Lichting"!

TIJDSCHEMA

deuren open
20:00
ISE
20:30
Isaac Roux
21:15
Portland
22:00

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for 4 Judith Hill Ginger Sole Photography4 Judith Hill Ginger Sole Photography
zo 26 meiSoul

Judith Hill & Band

Elke noot vertelt een verhaal van diepe passie en ongeëvenaard talent!

Placeholder for TRESSJANIETRESSJANIE
vr 31 meiRock

Aerosmith by Janie’s Gun en ZZ Top by TreZZ HombreZZ

De avond vol Aerosmith en ZZ Top!

Placeholder for Dom martin 2Dom martin 2
vr 7 junBlues

Dom Martin Trio

Bekroonde artiest uit Belfast, unieke gitaarstijl en 'Belfast Blues'-stem

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand