geweest

Popronde Pre-Party

vrijdag 27 november , , start 21:15 / open 20:00 € 5,-

In verband met het Corona virus wordt dit concert afgelast. Iedereen die een ticket heeft gekocht heeft hiervan een mail ontvangen en zal automatisch zijn/haar geld teruggestort krijgen.

MEIRA

artiest, bedroom producer & songwriter. MEIRA heeft het podium gedeeld met namen als Duncan Laurence en Claudia de Breij maar brengt nu haar eigen visie als artiest tot leven met geproduceerde popsongs en rauwe gitaren.

 

Mo Bedick

Het slaapkamerproject van zanger Maurijn Wieringa is uitgegroeid tot de dreampopmachine Mo Bedick. Met een sound die zich niet snel in een hokje laat plaatsen en een liveshow waar je U tegen zegt zijn ze klaar voor de popronde. Vorige zomer kwam hun eerste EP ‘sicko’ uit en met nieuw werk in de maak staat Mo Bedick klaar je omver te blazen met hun wavy hits.

 

More Ease

More Ease is een ambitieuze artiest die de spotlight opeist met zijn uiterst Amerikaanse sound en zijn nostalgische wavy vibe. Naast de jazzy & trappy beats van Tantu & Kodarojo, zorgen ook duidelijke invloeden van Mac Miller en XXXTENTACION voor een extra dimensie aan de toegankelijke resonanties van More Ease.

 

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2020 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen. De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl en geeft een overzicht van wat op live muziekgebied – buiten de mainstream om – in Nederland gebeurt. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum ‘n bass, van rock tot blues, bijna elk genre is vertegenwoordigd. Jaarlijks worden +- 140 bands uit de circa 1300 aanmeldingen geselecteerd. De Popronde is een showcasefestival en bevat zeker geen wedstrijdelement!


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.