geweest

Pokahontas

vrijdag 6 november , , start 21:15 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

Hetgeen waar we zo bang voor waren is werkelijkheid geworden. De maatregelen door de overheid zijn opnieuw aangescherpt. Daarom hebben we helaas moeten besluiten om vooralsnog alle concerten  te verplaatsen of te annuleren als we geen alternatieve datum kunnen vinden. Het concert van Pokahontas is om deze reden verplaatst naar 1 mei 2021.

Alle ticketkopers hebben hiervan een mailtje ontvangen (check ook je spambox).

____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

De beste Neil Young – tribute band van de lage landen.

Neil Young coverbands hebben meer kans op falen dan op slagen, Pokahontas is hier zeker een uitzondering in! Ze brengen een uniek akoestisch programma. Een oeuvre van deze muzikale wereld-indiaan songwriter en intieme prediker.
Neil Young op z’n best maar vooral de unieke zang- combinatie van Dok en Ellen.
Wat je kunt verwachten is een intiem concert waarbij je wordt ingelijfd in de prachtige harmonieën van Youngs beste oeuvre.
Akoestisch, integer, teder en rock & roll met bezieling.

De band bestaat uit de volgende bandleden:
Dok: Gitaar en lead-vocals
Ellen Aerts: Percussie en backing-vocals
Marc Aerts: Bas en backing-vocals
Bill: Gitaar, steal, banjo, mandoline en backing-vocals

 


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.

Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.