geweest

*AFGELAST* Phil Rudd Band

zondag 10 juni start 18:00 / open 17:00

17/5/2018: Vandaag bereikte ons het nieuws dat Phil Rudd (ex-drummer AC/DC) en zijn band helaas gedwongen zijn om hun Europese tour af te gelasten.
Ook wij balen daar ontzettend van maar kunnen daar jammer genoeg niets in veranderen.
Aangezien er geen nieuwe data komen voorlopig krijgen alle kopers van tickets voor dit concert bij De Bosuil hun geld terug.
Heb je fysieke kaartjes gekocht bij een voorverkooppunt? Neem dan even contact op met sander@debosuil.nl

Dank voor het begrip.


De Australische drummer, Phil Rudd speelde in verschillende Melbourne-bands, zoals Buster Brown en de Colored Balls, voordat hij in 1975 toetrad tot de rockreuzen AC/DC.

In de loop van de volgende vier jaar zorgde Rudd ervoor dat de band wereldberoemd werd met zijn consistentie en superstrakke  backbeat op klassiekers als “It’s A Long Way To The Top (If You Want To Rock ’N’ Roll)” “T.N.T” en “Dirty Deeds Done Dirt Cheap.” Phil Rudd is een onuitwisbaar onderdeel van de AC/DC-geschiedenis.

Voor onervaren drummers lijkt het drummen van Phil Rudd misschien normaal. Maar zijn onzelfzuchtige stijl en gigantische groove hebben hem de aanbidding van generaties drummers opgeleverd. De ervaren muzikant is verschenen op alle 18 studioalbums van AC/DC, die wereldwijd meer dan 200 miljoen exemplaren hebben verkocht.
Rudd noteerde in 2014 zijn eerste debuutalbum Head Job met Kiwi-muzikanten Allan Badger en Geoffrey Martin.
“Ik ben zo trots op het album, alles wat ik ermee te maken heb. De jongens hebben het heel goed gespeeld, het is gewoon te goed. Echt geweldig, maat … Ik ben blij met het drumgeluid ”

Met recente, goed gepubliceerde problemen (die eindigden in Phil Rudd die een huisarrest van 8 maanden uitzat) werd de 2014-release van Head Job natuurlijk gedwarsboomd. Phil is vastbesloten om al zijn problemen achter zich te laten en is erg gefocust op een positieve levensstijl. Hij zal een bezoek brengen aan het VK en Europa voor de heruitgave van Head Job. Hierbij komt hij ook langs bij De Bosuil! Rudd is pure rock!

“Je kon geen vastere persoon of drummer vinden dan Phil Rudd”, zei ex-hoofd AC / DC-zanger Brian Johnson. Malcolm Young mede-oprichter van AC / DC beschrijft Phil Rudd als “the real deal.”

Het voorprogramma wordt verzorgd door Blo Ya Top
“Hot Rock!” Zó omschrijft de band  hun muziek; invloeden van 70’s en 80’s rock, metal en R&R die uitmonden in(hard)rock met een eigen sound. Naast zaalshows, een tour met De Wolff en support act van oa Dizzy Miss Lizzy, Mother’sFinest, Pat Travers en Y&T werden de afgelopen jaren ook de grotere festivals als Bospop, Parkcity Live, Tuinrock, EGOpop, Nirwana Tuinfeest en Hoetchie Koe aangedaan, waar de band enthousiaste reacties van zowel publiek als pers oogstte.