geweest

Phantom Elite

vrijdag 22 december start 20:30 / open 20:00 € 7.00,- / € 10.00,-

Phantom Elite sluit Europese tour “Winter Wonder Wasteland” af 

Phantom Elite wordt in 2016 opgericht door Sander Gommans (ex After Forever, HDK) en de Braziliaanse rock/musical zangeres Marina la Torraca (Avantasia, Exit Eden). De groep wordt in eerste instantie gebaseerd op het album “Serenades of the Netherworld” van HDK, maar groeit snel uit tot volwaardige band als de muzikanten samen met Sander eigen materiaal beginnen te schrijven.Dat leidt al snel tot singles “Siren’s Call” en “Wasteland”, tevens titelsong van de debuutplaat. De twee video’s zorgen voor wereldwijde positieve reacties, 30.000 Youtube views en ruim 8000 volgers op social media -zonder dat de band ook maar één show heeft gedaan.

Het maakt het live debuut van Phantom Elite, eind september 2017 op het prestigieuze Femme festival in Eindhoven, alleen maar indrukwekkender. De frisse, moderne metal met progressieve en symfonische elementen staat ook op het podium zeer stevig. Op 22 december sluit de band haar “Winter Wonder Wasteland” tour af in de Bosuil, na concerten in o.a. Londen en Parijs. Op deze avond zullen het debuutalbum en songs van HDK live worden gepresenteerd.

Elyose 

Deze Franse metal band staat onder de leiding van vrouwelijke zangeres Justine Daaé. Ze behoren tot een van de beste bands in de Parijse Nu-Industrial-Metal scene. In oktober speelde Elyose als onderdeel van de Female Metal Voices Tour (met o.a. Sirenia en The Agonist) nog in Nederland en Belgie, Nu zijn ze terug als support van deze avond.

 

Angel Nation 

Na het spelen van talloze live shows in en rond Londen kwam in 2014 de officiële muziekvideo ‘Tears of Lust’ en deden ze de support voor de band Van Canto in de Underworld London. Hun debuutalbum werd gelanceerd in juli 2014 en kreeg overweldigende reviews van media over de hele wereld. Naast een headline release show in The Underworld speelde Angel Nation ook op Bloodstock festival, Lankafest (Finland) en Dames of Darkness festival. Angel Nation publiceert in oktober 2017 hun langverwachte tweede album, gevolgd door live shows in Groot-Brittannië en Europa.

 


Time Table:

20.00u deuren open

20.30u / 21.10u – Elyose

21.35u / 22.15u – Angel Nation

22.45u / 23.45u – Phantom Elite