CLUB.DONDER
CLUB. DONDER
Placeholder for Pendejoilaender webheaderPendejoilaender webheader
do 16 meiHardrock

¡Pendejo! + ILÆNDER

Voorverkoop
€ 10,00
Dagkassa
€ 13,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
20:30 uur

Heavy koper, brute riffage, beukende drums, cojones, en Spaanse teksten die je - zou je Spaans verstaan - doen afvragen "zeiden ze dat nou echt?" Jazeker zeiden zij dat. En ze heten ¡PENDEJO!

Lees meer

¡PENDEJO! is een heavy rock band uit Nederland, opgericht door twee neven met een geschiedenis in Latijns-Amerika. Hun muziek wordt omschreven als heavy, verslavend, bruut en groovend, of zoals een Spaanse recensent het zo welsprekend verwoordde: “Heavy rock in Spanish with balls the size of Danny de Vito”.

Op 7 december 2007 speelde ¡PENDEJO! zijn eerste show in Caracas, Venezuela. Sinds die gedenkwaardige avond deed de band diverse tournees in Europa en Latijns-Amerika en deelde podia met zwaargewichten als FU MANCHU, KARMA TO BURN, MONDO GENERATOR en HELMET en deed de support voor MONSTER MAGNET tijdens hun Europese tour in 2018. ¡PENDEJO! nam afgelopen herfst het vierde full length album op met Pieter Kloos (Motorpsycho, Ween, Barkmarket, Dool). ‘VOLCÁN’ werd een album met nóg meer koper, nóg meer gitaren, en nóg meer onbeschaamdheid dan de voorgaande albums.

+

ILÆNDER is een dynamische Nederlandse alternatieve metalband die moeiteloos in elkaar overgaat krachtige riffs met melodische complexiteiten om een unieke sonische ervaring te creëren. Hun muziek neemt luisteraars mee op een reis door intense emoties en muzikale nostalgie.

In het muzikale landschap van 2023 ontstond er een opvallende nieuwe kracht uit het oosten van Nederland, bekend als ILÆNDER. Deze alternatieve metalband is geboren uit een gedeelde passie voor muziek en een verlangen om de sonische klanken ervan te combineren Deftones met de zware, laaggestemde riffs die doen denken aan het Nu-Metal-tijdperk. Gesticht in 2023 veroverde ILÆNDER snel zijn eigen plek in de wereld van alternatieve metal met hun unieke geluid en ongebreidelde creativiteit.

ILÆNDER werd tot leven gebracht door vier getalenteerde muzikanten, elk met hun eigen muziek onderscheidende achtergrond en invloeden. De band bestaat uit: Martin Duve (Ten Times A Million), Frank te Riet (Cryptosis), Karel Lenferink, Michiel Toenink en Oscar Persijn (alle drie in No Gods, No Masters).

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for Eventbanner2025Eventbanner2025
zo 12 janHardrock

Ronnie James Dio - The Memorial Concert

Long Live Rock ‘n’ Roll… Long Live Ronnie James Dio!

Placeholder for Phil Bee Cocker Band webbanner LG 2425 b 1Phil Bee Cocker Band webbanner LG 2425 b 1
vr 28 junBluesrock

Phil Bee’s Cocker Band

De ultieme ode aan Joe Cocker!

Placeholder for WHAMANIA 1442x712WHAMANIA 1442x712
za 29 jun80's

Club Tropicana featuring WHAMANIA!

Een 70s/80s/90s dansavond met een vollédig live optreden!

Membercard
Placeholder for DSC 6683 BEATE GRAMSDSC 6683 BEATE GRAMS
zo 30 junBlues

Jason Ricci and The Bad Kind

Bekroonde Amerikaanse zanger en mondharmonicaspeler

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand