Ver- plaatst

Paris Texas

vrijdag 29 januari start 21:00 / open 20:30 € 10,-

De maatregelen door de overheid zijn verlengd t/m 9 februari.
Daarom hebben we helaas moeten besluiten om vooralsnog alle concerten t/m 9 februari te verplaatsen of te annuleren als we geen alternatieve datum kunnen vinden. We zijn druk aan het puzzelen om geschikte data te vinden.

➤ Heb je een ticket gekocht voor een aankomend concert?
Dan ontvang je in je mailbox (check ook je spambox) meer informatie over het concert zodra we een nieuwe datum hebben of meer informatie hebben.

We hopen hierbij op jullie geduld en begrip.

____________________________________

Singer/songwriters Gerrit Hüppertz en Dave Crockaert begonnen songs te schrijven die verhaalden van de roadtrips die Gerrit door de USA maakte, en riepen de hulp in van de ervaren muzikanten Maarten Michielsen (contrabas), Dirk Peeraer (dobro) en Jan Michielsen (mandoline).

Hun muziek is doorspekt met al het lekkers dat de Amerikaanse bodem te bieden heeft: van americana over traditionele bluegrass tot countrymuziek. Steeds met oog voor herkenbaarheid en melodie en met hot picking en verfijnde samenzang als smaakmakers. In 2019 werden 13 originele songs op de plaat geslingerd: When You’re Gone is de naam van de eersteling. Voorlopig hoogtepunt in de carrière is het optreden op het Ierse Omagh Bluegrass festival, waar ze de show stalen met hun energieke set.

Deze show behoort tot de speciale Sit Happens shows van De Bosuil. Concerten voor maar 30 personen publiek, intiemer kan het niet!
I.v.m de coronamaatregelen is de horeca tijdens deze concerten gesloten.