geweest

PAF: Play at Festifallz

zaterdag 28 augustus start 20:00 / open 19:30 € 7,50,- / € 10,-

PLAY AT FESTIFALLZ, kortweg #PAF is een gloednieuwe popwedstrijd voor regio Weert.

Een kleine 40 acts hebben zich afgelopen voorjaar opgegeven bij de voorselectie van PAF. Zij zagen het wel zitten om te openen op FestiFallZ, het gloednieuwe festival van Weert met oa. Danny Vera, Within Temptation, Guus Meeuwis, en andere grote acts voor een goeie 8000 bezoekers.

#PAF staat voor “Play At FestiFallZ” en is een initiatief van De Bosuil en popcoördinator Weert.

De afgelopen maand vonden er twee voorrondes plaats in respectievelijk Bocholt (BE) en Roggel waar een deskundige jury én ook het publiek per voorronde een winnaar uitriep. Zowel de jurywinnaar als de publiekswinnaar gingen dus door naar de finale in De Bosuil op 28 augustus. In de finale nemen uiteindelijk vier acts het tegen elkaar op om de titel “Winnaar #PAF 2021”!
De winnaar van #PAF wint een podiumplaats op FestiFallZ met een gage van 500 euro.

 

De line-up van deze finale is als volgt:

Ten Pickles For Johnny
Ten Pickles For Johnny is een vijfkoppig zoetzuur rockapparaat. De band combineert de zoete moderne rockinvloeden met de zurige gurigheid van het grunge tijdperk.

Dixie Rose
Dixie Rose maakt nummers over gebroken harten, inspirerende ontmoetingen, vreugde en tegenslagen, … De songs zijn geschoeid op een Americana-leest; dan eens country, dan eens bluesy, maar altijd persoonlijk.

Sugarpunch
Krachtige poprock uit Nederland. Geïnspireerd door bands als Skunk Anansie en Paramore.

Tommy Gazer
Een set van Tommy Gazer betekent meezingbare refreinen, een hoop energie en stevige gitaren.
De 4-koppige alternatieve rock-band is geïnspireerd door ‘collega’s’ als Biffy Clyro en Alter Bridge.

 

 

Op de dag zelf vindt er een loting plaats die de speelvolgorde bepaald. Bovenstaande volgorde kan dus niet omgezet worden in een tijdschema 😉
Ben er op de finale dus op tijd bij zodat jij jouw favoriet niet mist en alle vier de regionale talenten kunt aanschouwen!

 

 

 

 

Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier

er is geen deurverkoop, dit in verband met de registratieplicht. Er kunnen tot op de dag zelf ticket(s) online gekocht worden (let wel op dat je een van de drie bovenstaande toegangsbewijzen hebt)