geweest

Novastar

zaterdag 21 augustus , start 21:15 / open 20:00 € 25,- / € 28,-

“BUITENGEWOON!” is een 5-tal concerten die buiten, in de achtertuin van De Bosuil, georganiseerd zullen worden plus een viertal shows binnen in de zaal. Dus buiten én ‘gewoon’ binnen.
Dit concert zal in de buitenlucht plaatsvinden!
__________________________________________________________________________________________

“Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers.”
Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs WomanBecauseCruel HeartLost & Blown AwayThe Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong.

Alweer in 2018 verscheen de laatste Novastar langspeler ‘In The Cold Light of Monday’. Singles ‘Home is not Home’, ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en ‘Word’s Out’ werden meteen omarmd en schopten het al snel tot de quintessential Novastar playlist. Joost is ook tijdens de donkere Corona periode blijven schrijven en verder werken aan songs voor zijn nieuwe album.
Dat ging in het najaar van 2020 opgenomen worden in Londen en Brighton. Het virus dat de hele wereld nu al bijna anderhalf jaar in zijn greep hield, besliste er echter anders over. Gelukkig hielp de moderne technologie een handje en is het nieuwe album ondertussen klaar. En wat voor een album het geworden is… maar nog even geduld.

Net zoals bij ‘In The Cold Light Of Monday’ was Mikey Rowe (UK) de producer in charge. Mikey Rowe en Joost werden over de jaren heen vrienden. In dit speciale live-jaar zal Mikey eenmalig Joost on stage bijstaan. Joost en Mikey leerden mekaar kennen tijdens de opnames van het ‘Inside Outside’ album van Novastar. De ‘klik’ tussen beide heren is muzikaal zo groot dat Mikey ondertussen zelf de productie voor zijn rekening nam van het alom geprezen album ‘In The Cold Light Of Monday’ én het nog later in 2021 uit te komen nieuwe Novastar album.
De CV van Mikey Rowe spreekt voor zichzelf: Hij werkte samen met grote namen als Mick Jagger, Ed Sheeran, Paolo Nutini, Sheryl Crow, Oasis etc etc. Zijn hoofdfocus is tot op vandaag nog steeds werken en touren met de grote Noel Gallagher.
Een speciale avond zei u? Ik dacht het wel.”

Voor en na het optreden van Novastar draait DJ 45Frank de beste Belpop van de afgelopen decennia.

 

 

 

Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier

er is geen deurverkoop, dit in verband met de registratieplicht. Er kunnen tot op de dag zelf ticket(s) online gekocht worden (let wel op dat je een van de drie bovenstaande toegangsbewijzen hebt)