geweest

Neil Diamond Memories Band

zaterdag 21 september , start 21:15 / open 20:00 € 15,- / € 18,-

Je hebt topartiesten en artiesten die hier bovenuit stijgen. Neil Diamond is hier een van; zanger/entertainer Marcel Mulders heeft hem altijd bewonderd. Uit deze bewondering ontstond al vroeg een droom… een Neil Diamond Tribute Band oprichten. Niet zomaar een maar een met internationale allure.

Die droom werd in 2017 werkelijkheid. Een band met top muzikanten werd gevormd: De Neil Diamond Memories Band. Elf ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en diverse muzikale projecten. Marcel is bandleider en kruipt hij als frontman in de huid van Neil Diamond.

De shows en de songs van Neil Diamond uit de jaren zeventig hebben grote indruk gemaakt op alle bandleden. Zij willen de sfeer van de legendarische concerten Hot August Night en Love at the Greek (terug)brengen.

In America, Australië en Canada zijn wekelijks tribute bands te zien van deze wereldster en in Europa kom je die niet of nauwelijks tegen. Gelukkig is er nu de Europese Neil Diamond Memories Band.

De Neil Diamond Memories Band uit Nederland heeft inmiddels diverse shows gedaan en met groot succes! Een avond vol mooie herinneringen, sfeer, warmte, het leven van Neil en veel hits in een echte 70’s sfeer. Door deze fantastische beleving wordt het publiek meegezogen naar deze jaren.