geweest

NACHTSCHADE

vrijdag 9 maart , , start 21:00 / open 20:00 € 7.00,- / € 10.00,-
 Nachtschade tekent de nachtelijke verhalen en voegt er een vuige sound aan toe. Hun muziek is een combinatie van psychedelic rock, blues, surf ‘n roll en een sound die je vaak in de Amsterdamse pub hoort. Soms theatraal en vaak poëtisch zetten Bram, Maarten, Reid en Guy een energieke show neer die doet denken aan Vaudeville uit 1920.
Eerdere shows zijn onder andere gespeeld in Paradiso, Tivoli, Melkweg, Down The Rabbit Hole en Amsterdam Fringe Festival.
Nu met hun debuutalbum Maskerade net uit belooft dit veel goeds voor ons in De Bosuil.
Support van deze avond zal verzorgd worden door de band MORADO & Morganas Illusion
 MORADO is een vijfkoppige, psychedelische pop band. Geïnspireerd door de jaren 60/70 psychedelica en jaren 80 sci-fi klinken hun nummers als een kleurrijk buitenaards oerwoud. Met catchy refreintjes, meeslepende melodieën, zweverige vintage sounds en bombastische uitspattingen weet de band je mee te nemen op een reis door hun dansbare universum.

De band is nog niet zo lang actief, maar was in het voorjaar van 2017 op tour in Duitsland met Phoam, Mantra en MOOON en mocht later die zomer terug komen om het Greiz Open Air festival af te sluiten. Ook waren ze te zien in Paradiso, Melkweg en menig ander poppodium in Amsterdam door de Amsterdamse Popprijs waarbij ze de finale behaalde.

 Morganas Illusion is een psychedelic surf/soul band uit Sittard-Geleen. Hun muziek stijl is geïnspireerd door Nick Cave, Black Sabbath, Last Shadow Puppets, The Black Keys, en Jack White. Een toffe band met een fris psychedelisch randje! De band bestaat Bas Hatfield op gitaar, Vince van de Poel op drums en Sia Winkelmolen op gitaar.

tijdschema:
20.00 deur

20.45-21.20 ”morganas illusion”

21.40-22.30 Morado

23.00-00.30 Nachtschade