geweest

MY BABY

vrijdag 24 september , , start 21:00 / open 20:00 € 20,- / € 23,-
Ze stonden reeds op Bospop, echter nog nooit eerder in De Bosuil. Tot nu! In september komt MY BABY naar Weert en neemt een lading nieuwe songs mee. Muziek waar ze in de afgelopen twee jaar aan gewerkt hebben en die ze nu eindelijk op het podium ten gehore kunnen brengen. Voor hun nieuwe liedjes hebben ze samengewerkt met o.a. de producer van de Chemical Brothers, dus dat belooft een dansbare, energieke avond!
MY BABY maakt spirituele swamprockgemixt met invloeden van dansbare elektronische muziek, dub, funk, gospel en soul. Sinds de oprichting in 2012 is het trio uit Nederland en Nieuw-Zeeland bijna non-stop op tournee: zo speelden ze op de grootste festivals in binnen- en buitenland. Glastonbury, Isle of Wight, Sziget, Fusion, Exit, Down The Rabbit Hole, Lowlands en Pinkpop kunnen ze allemaal van hun lijstje afstrepen. Hun bezwerende muziek sleept de bezoeker mee in een psychedelische muzikale trip!

Foto’s: Isolde Woudstra


Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier

Er is geen deurverkoop, dit in verband met de registratieplicht. Er kunnen tot op de dag zelf ticket(s) online gekocht worden (let wel op dat je een van de drie bovenstaande toegangsbewijzen hebt)