The Music of Cream

zondag 2 april start 16:15 / open 15:00 € 22,- / € 25,-

Cream was een explosie als geen ander, de blauwdruk voor elke supergroep die volgde en dé zware bluesvoorloper van Hendrix, Zeppelin en nog veel meer. Meer dan vijftig jaar sinds hun wereldschokkende debuutalbum, komen familieleden van die heilige trilogie samen om hulde te brengen aan Cream’s legendarische vier-album heerschappij over de psychedelische grens van de late jaren zestig.

Kofi Baker (zoon van Ginger) en Will Johns (Claptons neef en zoon van Zeppelin/Stones-ingenieur Andy) verenigen zich met meestermuzikanten Sean McNabb en Chris Shutters om de bliksem te ontketenen die een generatie onder stroom zette.

ERVAAR een once-in-a-lifetime concertgroet aan de meest innovatieve en explosieve supergroep aller tijden, in de handen van degenen die hen het beste kenden. KIJK hoe ze live samenspelen met hun vaders op het grote scherm; klassieke momenten in de rockgeschiedenis weer tot leven gebracht. LUISTER terwijl ze persoonlijke inzichten en verhalen delen, compleet met zeldzame, nog te zien familiebeelden en foto’s. Een backstage pass als geen ander!