geweest

Musest

zaterdag 9 april , start 21:15 / open 20:00 € 15,-

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. Musest is de enige Muse-tribute die dit kan. Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van Muse. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt Musest de tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat Musest zich ‘The World’s No.1 Muse Tribute’ mag noemen.

Musest bestaat uit: Jeroen Fredrik, Chico Abelino, Bob van Dun en Chamo Bijlmakers
“Als we je vertelden dat Muse naar Paaspop komt en je zou met je ogen dicht bij dit concert staan, zou je waarschijnlijk niet eens doorhebben dat het niet Muse, maar Musest is die op het podium staat.” – Paaspop, 2016
“Musest weet de vrijwel exact dezelfde energie, chemie en perfectie neer te zetten als het wereldberoemde rocktrio. En dat is een zeldzaamheid, gezien de ongekende kwaliteit van zowel de muziek als de shows van Muse.” – Rockportaal, 2016

Het support wordt verzorgd door Scummy Men

Ontstaan uit de gezamenlijke liefde voor de indierock sensatie uit Sheffield; Arctic Monkeys.
Het vijftal – leeftijdsgenoten van de britse band – laat oude indierock hits en de gelaagde nieuwere sound op gedetailleerde en energieke wijze samensmelten op het podium! Scummy Men heeft een waarheidsgetrouwe frontman die net als Alex Turner weet te verrassen op toetsen en met zijn extravagante tongval nog Britser klinkt dan een full English breakfast. De twee gitaristen zijn verantwoordelijk voor alle puntige gitaarlicks en de drummer en bassist vormen de ritmische ruggengraat van de band. Zo spelen de vijf muzikanten naadloos het gevarieerde repertoire van de Engelse band met het bestverkochte Britse debuutalbum allertijden.

Scummy Men staat live garant voor een arsenaal aan heupen-schuddende ritme’s en denderende gitaargeluiden en is hiermee een lust voor het oog en oor van de Arctic Monkeys fan!

Get on your dancing shoes!

 

– dit concert stond voorheen gepland op 27 november 2021 –