Ver- plaatst

Musest

zaterdag 30 januari , start 21:00 / open 20:30 € 15,-

De maatregelen door de overheid zijn verlengd t/m 9 februari.
Daarom hebben we helaas moeten besluiten om vooralsnog alle concerten t/m 9 februari te verplaatsen of te annuleren als we geen alternatieve datum kunnen vinden. We zijn druk aan het puzzelen om geschikte data te vinden.

➤ Heb je een ticket gekocht voor een aankomend concert?
Dan ontvang je in je mailbox (check ook je spambox) meer informatie over het concert zodra we een nieuwe datum hebben of meer informatie hebben.

We hopen hierbij op jullie geduld en begrip.

____________________________________

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. Musest is de enige Muse-tribute die dit kan. Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van Muse. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt Musest de tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat Musest zich ‘The World’s No.1 Muse Tribute’ mag noemen.

Musest bestaat uit:
 Jeroen Fredrik, Chico Abelino, Bob van Dun en Chamo Bijlmakers

“Als we je vertelden dat Muse naar Paaspop komt en je zou met je ogen dicht bij dit concert staan, zou je waarschijnlijk niet eens doorhebben dat het niet Muse, maar Musest is die op het podium staat.” – Paaspop, 2016

“Musest weet de vrijwel exact dezelfde energie, chemie en perfectie neer te zetten als het wereldberoemde rocktrio. En dat is een zeldzaamheid, gezien de ongekende kwaliteit van zowel de muziek als de shows van Muse.” – Rockportaal, 2016

“A Kate Hudson short of the real thing.” – NME Magazine, 2013

 

Deze show behoort tot de speciale Sit Happens shows van De Bosuil. Concerten voor maar 30 personen publiek, intiemer kan het niet!
I.v.m de coronamaatregelen is de horeca tijdens deze concerten gesloten.