geweest

Mirage – Tribute To Fleetwood Mac

vrijdag 20 augustus , start 20:30 / open 19:30 € 15,- / € 18,-

“BUITENGEWOON!” is een 5-tal concerten die buiten, in de achtertuin van De Bosuil, georganiseerd zullen worden plus een viertal shows binnen in de zaal. Dus buiten én ‘gewoon’ binnen.
Dit concert zal in de buitenlucht plaatsvinden!


 

Vijf muzikanten in hart en nieren met een gedeelde passie voor Fleetwood Mac vormen samen Mirage – Tribute To Fleetwood Mac en hebben als doel om al die oude hits te doen herleven.

De geweldige hits van de LP Rumours, de oh zo herkenbare Stevie Nicks-sound in Dreams, Rhiannon en Sarah die tot je verbeelding spreekt, rock-classics zoals Don’t Stop en Go Your Own Way, evenals een selectie van de beste blues songs uit het Peter Green-tijdperk zullen allemaal voorbij komen in deze meer dan 90 minuten lange tribute show.

Ieder bandlid beschikt over de kwaliteiten om lead-zanger te zijn, dit zorgt ervoor dat er zowel een geweldig gevarieerd programma als een prachtige harmonie ontstaat, onafscheidelijk verbonden met de muziek van Fleetwood Mac. Ex-Wild Romance drummer Gus Genser, bassist Joyce van den Hoorn, keyboardist Louise van de Sande Bakhuyzen, gitarist Dominik Sprenger en zangeres Chaja van der Heide zullen je bij de hand nemen bij deze muzikale reis door die goede oude tijd!

Voor en na het optreden van Mirage zorgt DJ-duo The Vinyl Twins voor de bijpassende muziek. The Vinyl Twins draaien deze avond voornamelijk (soft)rock uit de 60’s/70’s/80’s. Er worden uitsluitend 7″ vinylsingles op de draaitafels gelegd.

 

Tijdschema:

19.30u – Deuren open / The Vinyl Twins

20.30-21.30u – eerste set

22.00-23.00u – tweede set

23.00-00.00u – The Vinyl Twins

 

Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier

er is geen deurverkoop, dit in verband met de registratieplicht. Er kunnen tot op de dag zelf ticket(s) online gekocht worden (let wel op dat je een van de drie bovenstaande toegangsbewijzen hebt)