geweest

Mirage – Tribute To Fleetwood Mac

zondag 18 oktober , start 16:15 / open 16:00 € 15,- / € 18,-

Het concert van Mirage dat gepland stond op zondag 17 en 18 oktober 2020 zal verplaatst gaan worden naar 2021 vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen.
In overleg met De Bosuil is dit de nieuwe datum:

Zaterdag 24 april 2021
Gelukkig! Kaarten voor 2020 blijven geldig voor 2021.

Alle kaartkopers hebben een mail ontvangen (check ook je spambox!).


 

Vijf muzikanten in hart en nieren met een gedeelde passie voor Fleetwood Mac vormen samen Mirage – Tribute To Fleetwood Mac en hebben als doel om al die oude hits te doen herleven.

De geweldige hits van de LP Rumours, de oh zo herkenbare Stevie Nicks-sound in Dreams, Rhiannon en Sarah die tot je verbeelding spreekt, rock-classics zoals Don’t Stop en Go Your Own Way, evenals een selectie van de beste blues songs uit het Peter Green-tijdperk zullen allemaal voorbij komen in deze meer dan 90 minuten lange tribute show.

Ieder bandlid beschikt over de kwaliteiten om lead-zanger te zijn, dit zorgt ervoor dat er zowel een geweldig gevarieerd programma als een prachtige harmonie ontstaat, onafscheidelijk verbonden met de muziek van Fleetwood Mac. Ex-Wild Romance drummer Gus Genser, bassist Joyce van den Hoorn, keyboardist Louise van de Sande Bakhuyzen, gitarist Dominik Sprenger en zangeres Chaja van der Heide zullen je bij de hand nemen bij deze muzikale reis door die goede oude tijd!