geweest

Millroad

zondag 11 oktober start 16:15 / open 15:00 € 5,- / € 8,-

De vijfkoppige rockband Millroad uit Nederweert heeft een voorliefde voor de betere rocknummers uit de jaren ’70 en ’80 en hier is het repertoire dan ook naar; Eagles, Doobie Brothers, Allman Brothers, Rolling Stones en CCR om er maar een paar te noemen.

Eind 2017 zijn Hub en Peter Verdonschot samengekomen met het idee “hun voorliefde voor de muziek” en dan met name de rock en countryrock sound van de jaren 70 en 80, om te zetten in een muzikaal project. Cees, Karel en Thijs reageerden vrij snel op de oproep voor muzikanten en in januari 2018 kwamen ze voor het eerst bij elkaar. Het klikte meteen tussen de vijf door de wol geverfde muzikanten met hun gezamenlijke 200 jaar speel-en podiumervaring in binnen-en buitenland.

Millroad bestaat uit:
Cees Verouden (lead guitar/ lead vocals)
Peter Verdonschot(rhythm guitar/ lead vocals)
Karel Mahuwallan (lead guitar/vocals)
Hub Verdonschot(bass/vocals)
Thijs Donders(drums/vocals)

 


Let op: bij dit concert worden de kaarten per 2 verkocht, dit ivm de zitplaatsen van twee personen. Op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden. Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.