Mike Zito + Stacie Collins

zondag 28 maart , , start 16:00 / open 15:00 € 14,- / € 17,-

Mike Zito, geboren en getogen in St. Louis, Missouri, is inmiddels een gelauwerd bluesmuzikant. Het is dan ook niet voor niks dat de zanger/gitarist reeds met de groten der aarde verscheidene podia en studios deelde. Hij heeft er hard voor moeten werken maar al die inzet was het zeker waard. Zo komt er in november een nieuw album uit waarbij legendes zoals bijvoorbeeld Joe Bonamassa, Walter Trout en Eric Gales ook de revue passeren. In 2018 werd hij verkozen tot ‘Rock Blues Artist of the Year’ bij de Blues Music Awards. Een ultieme bekroning op een reeds mooie carrière.

Mike Zito is een echte muzikant die zich onderscheidt van anderen door het gebruiken van klassieke blues en rock ‘n roll invloeden zoals Chuck Berry en B.B. King. Deze invloeden overheersen echter niet want Mike krijgt het voor elkaar om deze invloeden in een hedendaagse jas te steken. Hierdoor houdt hij zijn muziek innoverend maar ook vertrouwd. Een lust voor het oor!

Special guest deze avond is Stacie Collins.
Deze stoere dame mixt een heerlijke cocktail van rock, blues, en americana. Onder begeleiding van haar eigen mondharmonica en haar medemuzikanten schenkt ze haar luisteraars een flinke portie rock and roll in waar menigeen de dag erna flink van moet bijkomen. Classic Rock Magazine omschreef haar muziek als “een jam van Aerosmith, The Stones en ZZ Top met een zangeres die klinkt als Ronnie van Zant of Shania Twain met ballen”.

– dit concert stond voorheen gepland op 29 maart 2020 –