geweest

Midnight Blues Xperience + Some Got It + Shakespeare’s Nightmare + Rollin’ Men

zondag 21 januari start 15:00 / open 14:30

Wat te doen op een zondagmiddag in de koude maand januari:
Naar buiten het gure weer opzoeken? Koopzondag? Pfff…. Nee, dan liever naar De Bosuil voor een heerlijke pot live muziek!
We hebben maar liefst vier fijne, lokale bands op de bill staan en zorgen dat de drankjes goed gekoeld zijn.

In nog nader te bepalen volgorde zullen optreden:

Midnight Blues Xperience
Pure blues- en rocktonen komen tot uiting door de keuze van de instrumenten en de versterking ervan. Typerende Hammond orgelklanken en vitage buizenversterkers voor de gitaren welke gedragen worden door vintage basgitaren en drums. Dat is het hart van de muziek die Midnight Blues Xperience maakt:
Muziek voor de blues- en rock liefhebber die de klassieke tonen van de afgelopen decennia heeft weten te waarderen, en nog steeds doet.

Shakespeare’s Nightmare
Shakespeare’s Nightmare is een blues/rockband bestaande uit Thijs(zang/mondharmonica), Rinus(drums), Udo(gitaar), Henny(bas) en Frank(gitaar/keyboard).
De muzikale roots lagen voor een groot deel in de flower-power-woodstock-jaren (1965-1975), een tijd die de hele muziekwereld op z’n kop zette en de band nog steeds in een ijzeren greep heeft.
Idolen én in de setlist zie je de volgende invloeden terug: Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Led Zeppelin, Cream, AC/DC, Deep Purple, The Who, Beatles, Crosby, Stills, Nash& Young, Black Sabbath, Chuck Berry, Pink Floyd, Herman Brood.


Some Got It
De 4-koppige band speelt herkenbare rock-covers uit de top 2000 van de jaren 70 tot nu, welke in geheel eigen stijl worden uitgevoerd. Hierdoor is een ‘vette’ Classic rock – setlist ontstaan die menig rock liefhebber zal aanspreken.
Op de setlist vindt je onder andere terug: Rory Gallagher, Pat Travers, Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers Band en ZZ Top.

Rollin’ Men
Deze ervaren band bestaat al een jaartje of 7 maar in de huidige top-formatie pas twee maanden.
De covers die ze spelen zijn van uiteenlopende aard maar hebben één ding gemeen: de creatieve interpretatie die ze de nummers zelf meegeven.