geweest

Meena Cryle & the Chris Fillmore band

zondag 13 september start 16:15 / open 15:00 € 12,- / € 15,-

Meena Cryle en Chis Fillmore zijn soulmates. Ze vormen een team zoals je dat zelden ziet in de huidige muziekindustrie. Bij beide merk je dat muzikaliteit, gevoel en soul niet zijn aangeleerd maar van binnenuit gegroeid zijn.
Het resultaat is een frisse eigen vorm van blues die ze met een ongewone passie op het podium brengen. “Etta James meets Stevie Ray Vaughan”, zo omschreef een concertbezoeker het eens. Hoewel Meena niet graag in een hokje geplaatst wordt, dringt de vergelijking met Dana Fuchs of Beth Hart zich op.

Als je een binding hebt met Americana, John Lee Hooker en Stevie Ray Vaughan, of in je muziek collectie zit Tom Waits of Janis Joplin, dan mag je dit optreden niet missen.

 

 


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.