geweest

Marco Mendoza

woensdag 10 april start 21:15 / open 20:00 € 17,- / € 20,-

In de wereld van basgitaar is er niet veel wat Marco Mendoza niet kan of niet heeft gedaan. Hij heeft opgenomen en toerde met enkele van de grootste namen in de rock en muziek, zoals Blue Murder, John Sykes, David Coverdale, Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent, Lynch Mob, Neal Schon, Dolores O’Riordan van The Cranberries, en zijn huidige band The Dead Daisies. De lijst gaat letterlijk door en door!

Marco is een dynamische live-artiest die net zo thuis is in een groot stadion als een kleine jazzclub. Hij kan zowat elke muzikale stijl bedekken, van jazz, fusion, wereldmuziek, Latin-groove tot heel hard rock. Daarnaast is hij een volleerd vocalist die de veelgeprezen soloalbums ‘Live for Tomorrow’ en ‘Casa Mendoza’ heeft geschreven en opgenomen. Afgelopen jaar bracht hij zijn derde solo-album ‘Viva La Rock’ uit, dat wereldwijd lovende kritieken heeft ontvangen.

Als dat nog niet genoeg is, is Marco een echte ambassadeur van muziek die altijd de tijd neemt om fans te ontmoeten. Interviews waarbij hij altijd open en eerlijk is over waar hij is geweest en waar hij naartoe gaat. Met zijn huidige band, The Dead Daisies, heeft hij drie studioalbums opgenomen (‘Revolución’ , Make Some Noise’ en meest recent ‘Burn it Down’) en een live album ‘ Live & Louder ‘. Ze hebben podia van Cuba naar Australië en overal daar tussen opgeschud.