Placeholder for Photo Credit Javier BragadoPhoto Credit Javier Bragado
ma 1 julRock

Mammoth WVH + Support: Kris Barras Band

Voorverkoop
€ 30,00
Dagkassa
€ 33,00
Zaal open
19:00 uur
Start show
19:45 uur

Met zijn soloband Mammoth WVH bewijst Wolfgang Van Halen keer op keer dat hij een rockfenomeen is. Als songwriter, zanger, multi-instrumentalist en producer blijft hij zichzelf uitdagen en vernieuwen. Zijn titelloze debuutalbum bracht de rockscene in de 21e eeuw flink in beroering. Een GRAMMY®-nominatie voor zijn eerste single, topposities in verschillende hitlijsten en uitverkochte shows gaven hem een spectaculaire start. Maar Wolfgang wilde verder gaan en vond zichzelf opnieuw uit voor zijn tweede album, Mammoth II [BMG].

Lees meer

Dit tweede album is nog krachtiger: de hooks zijn strakker, de riffs explosiever en de teksten intenser. Wolfgang levert een onvergetelijke collectie van tien nummers die je niet loslaten. Zoals Loudwire zei: "Een van de 45 beste rock- en metalalbums van 2021." En People Magazine voegt daaraan toe: "Met Mammoth WVH's headbangende nummers en persoonlijke teksten stelt Wolfgang zichzelf met succes voor als zijn eigen persoon."

Op 1 juli brengt Mammoth WVH deze energie naar Poppodium De Bosuil. Dit is een optreden dat je niet wilt missen. Zorg dat je erbij bent en beleef een avond vol rauwe rock, strakke melodieën en onvergetelijke momenten.

SUPPORT: Kris Barras Band
Kris Barras Band, een van de meest opwindende bands van de moderne blues/hardrock scene van de afgelopen jaren.
Na een bijna ongelooflijke carrièreswitch van tien jaar pro-MMA-vechter naar professionele muzikant, sneed Barras zijn tanden in de internationale bluesrockscene, en met een hoogtepunt: de frontmanplek bij supergroep Supersonic Blues Machine (met Billy Gibbons van ZZ Top). In de tussentijd werd Kris Barras Band aangetrokken tot een zwaarder geluid dat uitverkochte tours heeft gehad met Black Stone Cherry, The Darkness en Thunder in onder meer de Royal Albert Hall en de Wembley Arena.

Onlangs getekend bij het legendarische onafhankelijke label Earache Records, maakt Kris Barras Band gebruik van de in de schemering verlichte melodieën en op hol geslagen kracht die geliefd zijn bij fans van Architects, Shinedown en Alter Bridge.

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Membercard
Placeholder for Web Logo Quadratisch 2018 kopieWeb Logo Quadratisch 2018 kopie
za 30 novRock

Kings of Floyd

Beleef de magie van Pink Floyd met de Kings Of Floyd!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
zo 10 novRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
vr 6 decRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand