Maerzfeld

donderdag 31 maart start 21:00 / open 20:00 € 15,- / € 18,-

Maerzfeld speelt weer rockconcerten!

De 6 muzikanten van de band Maerzfeld staan ​​met hun rockshow terug op de podia van clubs en festivals na de lange onvrijwillige pauze vanwege COVID 19. Tijdens de pandemie gaf de groep rond zanger Heli Reißenweber hun Duitse rockmuziek een nieuwe akoestische make-over en was Anblaggd” (“unplugged”) op tournee.

Nu verruilde de band de akoestische instrumenten weer voor hun geëlektrificeerde tegenhangers – maar niet zonder iets te leren van de ervaringen van het afgelopen anderhalf jaar: “Het intieme contact met ons publiek en het onvervalste geluid zorgden voor een heel bijzondere energie bij deze afgelopen shows, die we zeker willen behouden”, zegt de band.
Nu geven de muzikanten alles om hun teksten, die vaak beschouwend zijn en beïnvloed door persoonlijke ervaringen, te voorzien van het gebruikelijke en brute, Maerzfeld-typische geluid. Hun sound combineert klassieke riffs uit de rockmuziek van de afgelopen decennia met industriële elementen van nu en brengt ze in het jaar 2022. Gebaseerd op genoemde herontdekte liefde voor handgemaakte muziek, zal de band het gebruik van computers en sequencers op het podium volledig achterwege laten. Elk Maerzfeld-concert is een unieke ervaring van krachtige, eerlijke rock!