geweest

MAERZFELD

zondag 7 februari start 16:15 / open 15:00 € 15,-

In verband met het Coronavirus is dit concert afgelast. Ticketkopers hebben hierover een mail ontvangen (check ook je spambox!). Het bedrag van de tickets wordt automatisch terugbetaald.

Maerzfeld staat bekent om hun zware gitaren, duistere synthesizers, mechanische geluidseffecten aangevuld met stuwende drums en de typische, bezwerende, diepe zang van zanger Heli. De Duitse Industrial rock/metal band kom nu met een nieuw repertoire. In het nieuw album “ANBLAGGD” dat afgelopen week is uitgebracht, worden nummers van de Duitse band in een akoestisch jasje gehangen.

Over deze nieuwe akoestische set zegt de band zelf: “We hebben een complete set rijkelijk opnieuw ingedeeld zodat je ons ook kunt horen spelen in deze tijd, waar dat dit meestal alleen mogelijk is op een zitplaats!
We zijn er klaar voor!”

 


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.