geweest

Linda Smeets

zaterdag 17 april start 21:15 / open 20:00 € 10,-

Deze show wordt verplaatst, we zijn op het moment op zoek naar een nieuwe datum, zodra deze bekend is zal deze via de mail naar de ticketkopers gecommuniceerd worden.

We verlangen zo naar verbinding, willen geraakt worden en een avondje uit binnen de mogelijkheden van vandaag de dag.
The Jukebox Sessions zijn in Corona-tijd begonnen op Linda’s Facebookpagina:
Mensen konden een denkbeeldig muntje naar haar toe gooien, waarna mensen een verzoeknummertje met een speciaal verhaal bij haar konden indienen.
Deze liedjes zijn nu ook live te beluisteren!
Kies een nummer uit haar lijst en deel jouw verhaal bij het nummer.
Linda zal dit nummer speciaal voor jou spelen tijdens het optreden. Jouw verhaal maakt het liedje nog specialer en het optreden intiemer.

“De optredens waren zo persoonlijk, je voelt verbinding en dat je nog dichter bij het publiek staat.”

Hier onder vind je het overzicht van The Jukebox Sessions Live – Songs.
Ook zijn haar eigen opnames van de nummers te vinden in The Jukebox Sessions playlist op Youtube.
De originele versies staan op Spotify.

Kom jij naar dit concert? Vraag dan zelf ook een liedje aan door hier te klikken!
(doe dit vóór 1 april)


Linda Smeets
(1983): Zangeres, Singer-songwriter, Zangdocent. In 2006 studeerde ze af aan het Conservatorium van Utrecht voor Lichte Muziek Zang.

Je kunt haar o.a. kennen van: Radio 3 (Rob Stenders, Gerard Ekdom), Radio 2 (Daniel Dekker), L1, Rowwen Hèze (‘Saus’, De vrienden van Amstel live), She Got Game 3 en XL (Leoni Jansen) en The Voice Of Holland 3 (Team Borsato). Ze stond in grote zalen als het Ahoy, Carré, De Heineken Music Hall, het Concertgebouw van Amsterdam, De Kleine Komedie, etc.

Linda schrijft haar eigen nummers in de stijl van KT Tunstall, Sheryl Crow, Aimee Mann, Carol King, James Bay. Naast de vele optredens die ze samen met haar gitarist, PartyBoest en diverse projecten geeft, doet ze studiowerk en is ze eigenaar van de succesvolle zangschool ‘Zang en Co‘, welke ze in Den Haag en Weert opzette.