geweest

LIKEU2

zaterdag 30 oktober , start 20:15 / open 19:30 € 10,- / € 13,-

Met LikeU2 brengen de bandleden een ode aan hun idolen, die al meer dan 40 jaar, talloze hits en miljoenen verkochten platen verder, nog steeds actief zijn binnen de muziekwereld. LikeU2 heeft al op diverse grote podia en (tribute)festivals gestaan zoals Bospop en getourd met internationale bands zoals Vipers, de Italiaanse Queen tribute en AC/DC UK.  Daardoor behoort LikeU2 tot de beste U2 tribute-/coverbands van Europa. De vier leden van LikeU2 zijn energiek en nemen je mee op een geweldig U2-avontuur, dat je pakt tot het einde en niet meer los laat. Tijdens een ruim 2 uur durende full show, komen bijna alle bekende hits voorbij, aangevuld met menig minder bekend album pareltje. Van ‘I Will Follow’ tot ‘The Unforgettable Fire’, van ‘Sunday Bloody Sunday’ tot ‘Running To Stand Still’, heel veel moois komt langs.

Dus laat je meevoeren op dit muzikale avontuur en geniet!

 

 

In verband met ziekte bij een van de bandleden van 1984 a Simple Minds Tribute zullen de mannen helaas niet optreden. De gehele avond zal in het teken staan van LIKEU2, bij deze het nieuwe tijdschema:
20:00u – deuren open
21:00u – eerste set LikeU2
22:20u – tweede set LikeU2

 


Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier