Afgelast
Placeholder for BandfotoBandfoto
vr 4 novProgressive Rock

Lesoir + Vault

Voorverkoop
€ 20,00
Dagkassa
€ 22,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:15 uur


Lees meer


Hieronder kan je het statement van Lesoir vinden mbt de annulering :

Hallo allemaal,

de voorbereidingen voor album #6 gaan goed. Het zal iets anders worden dan de vorige albums, maar hé, we houden er niet van om steeds hetzelfde te doen; Daarvoor is samen muziek maken te mooi en uitdagend.

Het schrijven en voorbereiden van een album is altijd heel intensief en tijdrovend. Daarom moeten we helaas twee shows verplaatsen naar het volgende seizoen: 1/10/22 Club Zentral in Stuttgart en 04/11/22 De Bosuil, Weert.

Voor iedereen die al een kaartje heeft gekocht, bedankt voor de steun en excuses voor het ongemak. We zullen ervoor zorgen dat de tijd goed besteed is en dat album #6 een knaller wordt!

Alle andere shows gaan gewoon door zoals gepland, CU down the road binnenkort


Lesoir genoot in het voorjaar van 2019 van een succesvolle tour van vijf weken als 'special guests' van de Poolse band Riverside, wat een golf van creativiteit gaf en voor hen inspireerde om een ​​nieuw album te schrijven. Met deze hernieuwde inspiratie besloot Lesoir een ander pad in te slaan bij het vormgeven van hun nieuwe kunstwerk. In de maanden die volgden op de tour werd met veel bloed, zweet en tranen gewerkt aan 9 nieuwe nummers, die ze in de winter van 2019 hebben opgenomen. Het resultaat is 'Mosaic', een emotioneel, iets minder boos aanbod dan dat te horen was op eerdere albums, een open en eerlijke plaat van Lesoir.

Of het nu op het podium of in de studio is, Lesoir heeft zo'n sterke band als band en dit komt door in hun muziek. Daarom moest 'Mosaic' het meest dynamische album tot nu toe worden, wat de luisteraar zeker zal herkennen als ze het geluid van de gepassioneerde muzikante horen.

Gesterkt door producerduo John Cornfield (Muse, Supergrass, Ben Howard en Robert Plant) en Paul Reeve (vocal producer van Matt Bellamy van Muse), wordt Mosaic gevormd in een 10-daagse sessie in Airfield studio (St. Merryn, UK) door War Of The World gitarist Jo Partridge. Met 10 jaar tussen de release van hun debuutalbum en dit vijfde volledige album, kan Lesoir met trots zeggen dat 'Mosaic' het album is geworden dat hen eindelijk definieert.

Vault is gevormd met de gedachte om je alledaagse popsong om te vormen tot iets wat helemaal op zichzelf staat. Elk nummer lijkt een nieuw muzikaal canvas gevuld met totaal verschillende kleuren maar toch hoor je door alle muziek heen, dat het één geheel is. Wanneer je naar Vault luistert, wordt er van je gevraagd om kritisch naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Beïnvloed door moderne progressieve rock & classic rock, klinkt Vault als een frisse mengeling van bekende bands uit het genre zoals; Steven Wilson, Opeth, Riverside & Porcupine Tree.

Membercard

Dit concert hoort bij de Membercard selectie

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for Thumbnail conquistadors brederThumbnail conquistadors breder
vr 19 aprProgressive Rock

The Conquistadors

Dé Procol Harum tribute band

Placeholder for KARNATAKAKARNATAKA
za 15 junProgressive Rock

Karnataka

Traditionele Keltische muziek gecombineerd met progressieve rock

Placeholder for Thumbnail The Muddy Waters Tribute Band 39Thumbnail The Muddy Waters Tribute Band 39
vr 23 febBlues

Muddy Waters Tribute Band

Tribute van één van de belangrijkste, invloedrijkste bluesartiesten ooit

Placeholder for NEVEN Project 0532NEVEN Project 0532
za 24 febRock

Nevenproject

Het nieuwe nevenproject van Jack Poels, de zanger van Rowwen Hèze!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand