Afgelast
Placeholder for BandfotoBandfoto
vr 4 novProgressive Rock

Lesoir + Vault

Voorverkoop
€ 20,00
Dagkassa
€ 22,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:15 uur


Lees meer


Hieronder kan je het statement van Lesoir vinden mbt de annulering :

Hallo allemaal,

de voorbereidingen voor album #6 gaan goed. Het zal iets anders worden dan de vorige albums, maar hé, we houden er niet van om steeds hetzelfde te doen; Daarvoor is samen muziek maken te mooi en uitdagend.

Het schrijven en voorbereiden van een album is altijd heel intensief en tijdrovend. Daarom moeten we helaas twee shows verplaatsen naar het volgende seizoen: 1/10/22 Club Zentral in Stuttgart en 04/11/22 De Bosuil, Weert.

Voor iedereen die al een kaartje heeft gekocht, bedankt voor de steun en excuses voor het ongemak. We zullen ervoor zorgen dat de tijd goed besteed is en dat album #6 een knaller wordt!

Alle andere shows gaan gewoon door zoals gepland, CU down the road binnenkort


Lesoir genoot in het voorjaar van 2019 van een succesvolle tour van vijf weken als 'special guests' van de Poolse band Riverside, wat een golf van creativiteit gaf en voor hen inspireerde om een ​​nieuw album te schrijven. Met deze hernieuwde inspiratie besloot Lesoir een ander pad in te slaan bij het vormgeven van hun nieuwe kunstwerk. In de maanden die volgden op de tour werd met veel bloed, zweet en tranen gewerkt aan 9 nieuwe nummers, die ze in de winter van 2019 hebben opgenomen. Het resultaat is 'Mosaic', een emotioneel, iets minder boos aanbod dan dat te horen was op eerdere albums, een open en eerlijke plaat van Lesoir.

Of het nu op het podium of in de studio is, Lesoir heeft zo'n sterke band als band en dit komt door in hun muziek. Daarom moest 'Mosaic' het meest dynamische album tot nu toe worden, wat de luisteraar zeker zal herkennen als ze het geluid van de gepassioneerde muzikante horen.

Gesterkt door producerduo John Cornfield (Muse, Supergrass, Ben Howard en Robert Plant) en Paul Reeve (vocal producer van Matt Bellamy van Muse), wordt Mosaic gevormd in een 10-daagse sessie in Airfield studio (St. Merryn, UK) door War Of The World gitarist Jo Partridge. Met 10 jaar tussen de release van hun debuutalbum en dit vijfde volledige album, kan Lesoir met trots zeggen dat 'Mosaic' het album is geworden dat hen eindelijk definieert.

Vault is gevormd met de gedachte om je alledaagse popsong om te vormen tot iets wat helemaal op zichzelf staat. Elk nummer lijkt een nieuw muzikaal canvas gevuld met totaal verschillende kleuren maar toch hoor je door alle muziek heen, dat het één geheel is. Wanneer je naar Vault luistert, wordt er van je gevraagd om kritisch naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Beïnvloed door moderne progressieve rock & classic rock, klinkt Vault als een frisse mengeling van bekende bands uit het genre zoals; Steven Wilson, Opeth, Riverside & Porcupine Tree.

Membercard

Dit concert hoort bij de Membercard selectie

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for Band PicBand Pic
vr 15 novProgressive Rock

MYSTERY

vooruitstrevende progressieve rockband uit Montreal

Placeholder for 376744028 1329030891277951 6943318041931084904 n376744028 1329030891277951 6943318041931084904 n
za 28 sepProgressive Rock

The Ayreon Project

een spectaculaire tribute aan de band Ayreon

Placeholder for Thumbnail Progproms 2024 band 2Thumbnail Progproms 2024 band 2
vr 27 decProgressive Rock

ProgProms

Leden van Kayak, Ayreon en Special Guests That Joe Payne & Cindy Oudshoorn

Placeholder for Fish hogarth marillion jpgFish hogarth marillion jpg
za 2 novProgressive Rock

Marillion by Passing Strangers & Dry Land.

Ode aan Marillion met Dry Land & Passing Strangers

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand