geweest

LeNoise

zaterdag 4 september , start 21:15 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

Het viertal van LeNoise, genoemd naar het 31e studioalbum van Neil Young, brengt sinds 2017 het beste van Neil Young & Crazy Horse naar de Belgische en Nederlandse zalen. Ze speelden jaren puur voor het plezier nummers van Neil Young in een repetitieschuur in de Limburgse bossen. Lange tijd waren er geen concrete plannen om live naar buiten te komen, maar zodra ze dat wél deden, zat het vanaf het eerste moment juist. Hun energieke, elektrische shows zijn het gevolg van die niet bewuste aanpak. Bij LeNoise gaat het er niet om exacte kopieën te reproduceren, maar om het respect voor de originele songs. Dat voel je. Ze koesteren een voorkeur voor het oeuvre dat Neil Young maakte met Crazy Horse. En voor de songs waarbij The Horse niet letterlijk van de partij was in de studio, dan toch op zijn minst in gedachten en aanpak.

Verwacht géén greatest hits-set, maar nummers die doorgewinterde fans absoluut zullen smaken. LeNoise plukt gretig uit het beste en veelal vroegere werk van Young. De beste oogst uit ‘Harvest’, de gouden samenzang uit ‘After The Goldrush’, de dronken songs uit de gracht van ‘Tonight’s The Night’, de barstool en andere blues uit ‘Zuma’, de geweldige grooves van ‘Everybody Knows This Is Nowhere’, de kilometermalende solo’s uit ‘Ragged Glory’ en de mooiste poëzie uit ‘On The Beach’. Bij LeNoise wordt het all one song. Ga kijken. Wedden dat je achteraf ‘More barn!’ staat te roepen?

Een greep uit de vele reacties via de sociale media: ‘Schitterend! ‘Cortez The Killer’ was machtig’, ‘Man man, wat was dit goed!’, ‘Genoten van de eerste tot de laatste noot’, ‘Een heuse reïncarnatie, en dit terwijl Neil nog leeft’… Voortgestuwd door het telkens weer bijzonder warme publiek is LeNoise dan ook vastberaden om er nog een tijdje mee door te gaan, net zoals Neil.

Een aantal tickets zijn helaas niet goed doorgemaild, heb je dus een ticket(s) besteld en niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar ankie@debosuil.nl en dan zorgen we ervoor dat je je ticket in je mailbox alsnog ontvangt!

 

Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier

Er is geen deurverkoop, dit in verband met de registratieplicht. Er kunnen tot op de dag zelf ticket(s) online gekocht worden (let wel op dat je een van de drie bovenstaande toegangsbewijzen hebt)