geweest

Leif de Leeuw Band

zondag 10 april start 15:45 / open 15:00 € 12,- / € 15,-

Leif De Leeuw

De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de nieuwe southern jam-band sensatie van Europa. Leif de Leeuw band heeft een complete nieuwe sound, niet alleen door de transitie van zanger/gitarist Sem Jansen maar ook omdat de band nu met 2 drummers en een toetsenist speelt.

De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos.

Deborah Parlor

Deborah Parlor is een singer-songwriter van Nederlandse bodem die een naam voor zichzelf aan het maken is in de wereld van Americana- en popmuziek. Deborah noemt zichzelf een “rebel at heart” en roept met haar songs, een mix van stoere Americana en country met eerlijke teksten en een internationale sound, een misschien wel ouderwets gevoel van vrijheid op. De Amsterdamse Deborah is geen vreemde op het podium en werkt al jaren in de muziekindustrie als schrijfster en uitvoerend artiest. Ze groeide op omringd door muziek en theater en wist al jong dat dit de passie was waar ze haar leven mee wilde vullen.

– dit concert stond voorheen gepland op 19 december 2021 –

Black Bottle Riot