geweest

Leif de Leeuw Band

zaterdag 29 augustus start 21:15 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw is met zijn zeskoppige band een van de grootste southern jam-band sensaties van Europa. De band onderscheidt zich door adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads.
Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos.

Leif won al vanaf jonge leeftijd diverse muziekprijzen. Dit jaar werd hij verkozen tot beste gitarist van de Benelux en voor de 5de keer uitgeroepen als beste Bluesrock gitarist van de Benelux door de lezers van De Gitarist. Ook de band viel meerdere malen in de prijzen. Zo wonnen zij eind 2014 de Dutch Blues Challenge en werden ze in 2015 uitgeroepen tot ‘Best Band 2015’ door de European Blues Awards.

 

 


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.