geweest

Layla Zoe

zondag 4 november start 15:30 / open 15:00 € 17,- / € 20,-

Layla Zoe is een internationaal erkende blues-zangeres en songwriter uit Vancouver, British Columbia. Het talent van Zoe als zangeres bleek al van jongs af aan toen ze, na het ontdekken van haar vaders blues-platencollectie, aan de beurt kwam als frontvrouw van zijn band.

Na jaren zingen bij verschillende bluesgroepen besloot Layla dat het tijd was om het alleen te doen! deed Ze verhuisde naar Toronto en bracht haar solodebuut, Shades of Blue, uit in 2006. Toen ze datzelfde jaar de hoofdprijs won bij een Finse songwriterwedstrijd, opende de deur naar tournees en opnamemogelijkheden in heel Europa. In de loop van de volgende vijf jaar zou Zoe nog vier albums uitbrengen. Haar krachtpatserstem is vaak vergeleken met die van Janis Joplin.

Support wordt verzorgd door Sugaray Rayford’s Bigband
Op 7 jarige leeftijd start de in Texas geboren Caron “Sugaray” Rayford zijn muzikale carrière. Eerst als zanger en later als drummer in een gospelkoor. De gospel invloed blijf je ook nu nog horen en voelen. Hij is een geweldige zanger en entertainer en in zijn “old school” zangstijl hoor je echo’s van Muddy Waters en Otis Redding. Hij is groot en zwaar maar beweegt zich met veel energie erg gracieus op het podium. Zijn vloeiende danspasjes doen je aan James Brown denken. Sugaray Rayford is een ras-entertainer die een eigen mix brengt van klassieke en eigentijdse blues met een gouden gospel- en soulrandje.