geweest

La Villa Strangiato

vrijdag 8 oktober start 21:00 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

La Villa Strangiato is een Italiaanse Rush tribute band. Deze band is opgericht door de twee professionele muzikanten Gabriele Ferrari & Carlo Tattorini in 2010. Het originele doel wat deze twee mannen voor ogen hadden toen ze de band net oprichtte was de muziek van Rush van de 70s & 90s her te beleven. In 2011 speelde zij hun eerste show in Rome die helemaal toegewijd was aan het album ‘Exit Stage Left’. In 2014/15 ging La Villa Strangiato op tour genaamd ‘Rush 40’ door heel Europa om het 40 jarige bestaan van de originele band te vieren. De tour dit jaar is een ‘Show of Hands’ tour om het 30-jarig bestaan van het beroemde album van Rush te vieren.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Voda

 


Huishoudelijk mededeling:
In verband met het popfestival FestiFallz dit weekend op sportpark Boshoven is De Bosuil en het naastgelegen parkeerterrein niet bereikbaar voor bezoekers van onze concerten.
Ons advies is om de auto te parkeren aan de overzijde van Ringbaan-West, bij de parkeerplaatsen van de meubelzaken, drankhandel, etc aldaar òf een paar meter verder in de wijk. (roze cirkels onderstaande afbeelding)
Vanuit daar is het een paar minuten lopen naar De Bosuil.

Kom je met de fiets?
Volg dan de bordjes voor fietsers naar FestiFallz en rijd vervolgens naar het poppodium.
Je fiets parkeren kan op ons eigen terrein.

 


Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier