fbpx
geweest

La Villa Strangiato

vrijdag 3 april start 21:00 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

La Villa Strangiato is een Italiaanse Rush tribute band. Deze band is opgericht door de twee professionele muzikanten Gabriele Ferrari & Carlo Tattorini in 2010. Het originele doel wat deze twee mannen voor ogen hadden toen ze de band net oprichtte was de muziek van Rush van de 70s & 90s her te beleven. In 2011 speelde zij hun eerste show in Rome die helemaal toegewijd was aan het album ‘Exit Stage Left’. In 2014/15 ging La Villa Strangiato op tour genaamd ‘Rush 40’ door heel Europa om het 40 jarige bestaan van de originele band te vieren. De tour dit jaar is een ‘Show of Hands’ tour om het 30-jarig bestaan van het beroemde album van Rush te vieren.
_______________________________________________________________________________

Je kunt er helaas niet meer omheen, het Corona virus. Omdat de band La Villa Strangiato uit Italië komt is er in overleg met de band besloten om het concert uit te stellen om zo min mogelijk risico te lopen m.b.t. verspreiding van het virus en om de gezondheid van onze bezoeker te beschermen.
Tevens mag de band momenteel ook de regio niet verlaten en zijn ze genoodzaakt om hun concerten te verplaatsen.
De gekochte tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum en iedereen die een ticket heeft gekocht heeft een mail ontvangen met alle informatie.

Omdat we het natuurlijk super jammer vinden dat de band 3 april niet kan komen hebben we een nieuwe datum namelijk op:
13 maart 2021