Gratis
Placeholder for Kira MacKira Mac
zo 8 oktRock

Kira Mac + Black Cat Biscuit + Vanja Sky

Voorverkoop
€ 17,00
Dagkassa
€ 20,00
Zaal open
15:00 uur
Start show
15:30 uur

Kira Mac:
Kira Mac
is een muzikaal collectief dat bestaat - zo verkondigen ze trots - uit buitenbeentjes uit verschillende hoeken van het land, van Stoke tot Hull (UK), die elkaar in 2018 toevallig ontmoetten in Manchester.
Kira Mac, vernoemd naar hun gelijknamige frontvrouw, is een band gebouwd op rechttoe rechtaan old school bluesrockriffs met een modern randje, een ton flair, soul en intense dubbele shots rock 'n' roll. Met hun gecombineerde krachtpatserzang plus een geweldige gitaarlead vormen ze een kracht om rekening mee te houden.

Lees meer

Het rauwe talent en de volleerde toon van de band is opgebouwd uit de basis en de liefde voor eclectische geluiden en akoestische vaardigheden!

Black Cat Biscuit:
Black Cat Biscuit
zag het daglicht in 2015. Geen plat getreden paden of grijs gespeelde covers maar een verrassende, bij wijlen hitsige cocktail van frisse nummers gemarineerd in een ‘special gumbo hot sauce’, gebracht door vijf gedreven muzikanten, die over de jaren hun strepen verdiend hebben bij verschillende bands.

De groep werd geselecteerd voor de Belgian Blues Challenge-finale in 2017 en won de Belgian Blues Challenge in 2018. Invloeden van West Coast Swing, Shuffle, Jazz, Boogie, rauwe Slide en Texas Blues, om er maar een paar te noemen, zijn ontegensprekelijk in hun muziek aanwezig. Daar boven op vormt het schrijven en vertolken van eerlijke nummers, die recht uit het hart komen, de rode draad bij Black Cat Biscuit. Die impuls is zo sterk, dat het publiek deze energieke vibes ervaart. Zelfs al is blues niet ‘your cup of tea’, toch zal je er zeker door gegrepen worden! Dus, leun lekker achter over, hou je aan je sokken vast en geniet van elke seconde!

Vanja Sky:

Sneller kan een artistieke loopbaan haast niet verlopen voor Vanja Sky. Vijf jaar nadat ze gitaar leerde spelen, nam Vanja haar debuutalbum op met bekende artiesten uit de internationale bluesscene. Met „Woman Named Trouble“ is nu het vervolgwerk uitgebracht.

De blues was oorspronkelijk de eerste vonk voor de jonge banketbakker uit Umagat, aan de prachtige Kroatische kust. Na het bijwonen van een concert van gitaarheld Denis Makin en zijn band "The Screaming Wheels", werd Vanja, die amper de wettelijke leeftijd had bereikt, geobsedeerd door het idee haar ware roeping in de blues en rockroots te hebben gevonden. Ze verhuisde eerst naar Zagreb om diep in de lokale muziekscene te stappen. Daar ontmoette ze Laurence Jones toen hij een concert speelde in Zagreb. Kort daarna begon Vanja een akoestisch duo met gitarist Eduard "Jimmy" Matesic, een van de meest prominente artiesten in Kroatië. Samen speelden ze concerten door het hele land.

vanja sky

Placeholder for Vanja Sky reborn Frank Schemmann Tom SteinVanja Sky reborn Frank Schemmann Tom Stein

tijdschema (*onder voorbehoud)

deuren open
15:00
Vanja Sky
15:30
Black Cat Biscuit
16:50
Kira Mac
18:20
verwacht einde
19:30

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Membercard
Placeholder for Web Logo Quadratisch 2018 kopieWeb Logo Quadratisch 2018 kopie
za 30 novRock

Kings of Floyd

Beleef de magie van Pink Floyd met de Kings Of Floyd!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
zo 10 novRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
vr 6 decRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand