geweest

Kayak

vrijdag 28 december , start 21:15 / open 20:00 € 22,50,- / € 25,-

De legendarische symfonische rockband Kayak bestaat al bijna een halve eeuw. De creativiteit van oprichter Ton Scherpenzeel lijkt echter na al die jaren onuitputtelijk. In het begin werd Kayak vaak vergeleken met bands als Yes en Focus, maar de band ontwikkelde al snel hun eigen stijl.

Zoals wellicht niet onopgemerkt is, is Kayak aan een grote comeback, een tweede jeugd bezig met een nieuwe band rondom Ton Scherpenzeel.
Het nieuwe album ‘Seventeen’ is wereldwijd uitgekomen op 12 januari via een internationale platenmaatschappij InsideOut Music in samenwerking met Sony. Dit resulteerde al in ontelbare goede reviews over de hele wereld. Nederland blijft natuurlijk wel het belangrijkste land voor de band en de nationale aandacht is tot nu toe enorm.

De clip van Ruthless Queen via hun Facebook site is in een paar weken tijd al 42000 keer bekeken.
De band is weer ‘hot’! Eind januari heeft de band we 5 tryout shows om te zien hoe het publiek reageert op het nieuwe album en de nieuwe bezetting.  De resultaten overtroffen alle verwachtingen. Er kwamen bijna 2000 man op deze 5 shows af, en de reacties waren allemaal lovend positief over deze nieuwe band en het album.