geweest

John F. Klaver plays CLAPTON

vrijdag 4 september start 21:15 / open 20:00 € 15,- / € 18,-

John-F. Klaver is gitarist & zanger. Op 11-jarige leeftijd begon hij met gitaarspelen, geïnspireerd door Gary Moore, Jimi Hendrix en Eric Clapton. Na zijn studie volgde John muziektheorie- en gitaarlessen aan de University of the Pacific in de USA. Terug in Nederland vervolgde John zijn studie aan het conservatorium van Amsterdam. Daar kreeg hij les van Jesse van Ruller, Martijn van Iterson en Eef Albers.

In 2011 wint John de Dutch Blues Challenge en is daarbij gekozen tot Beste Bluesact van Nederland. Ditzelfde doet John nogmaals in 2013 en de award voor beste gitarist ontvangt John in 2015.

Nu, na het uitbrengen van een aantal albums en het spelen op diverse grote festivals met de John F. Klaver Band, presenteert John het project ‘Klaver Plays Clapton’ als een eerbetoon aan één van zijn muzikale jeugdhelden.

Ondersteund door een 7-koppige band speelt John het repertoire van Slowhand beginnend bij The Cream tot aan nu. De hits, klassiekers, maar ook de wat minder bekendere werken van Clapton zullen de revue passeren en dit alles is tot in de puntjes muzikaal verzorgd.

‘Clapton is god’

 

“De hits, klassiekers, maar ook de wat minder bekendere werken van Clapton zullen de revue passeren en dit alles is tot in de puntjes muzikaal verzorgd.”

 

 


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.