geweest

John Corabi (Acoustic)

woensdag 30 januari start 21:00 / open 20:00 € 17,- / € 20,-

Een echte rasartiest in de rock en metal wereld. John Corabi heeft met zijn unieke stem al veel bands en projecten naar een nieuw level weten te tillen. Je kunt hem kennen als ex-zanger van Mötley Crüe en Union. Vanaf 2012 richtte hij zich op zijn eigen solo album en de hardrock band The Dead Daisies.

De nu 59-jarige Corabi werd in de jaren 60 geïnspireerd door de Beates. Na zijn high school periode had hij verschillende klussen terwijl hij in diezelfde tijd zanger was van zijn band Angora. In de hoogtijdagen van de metal, in de jaren 80, bezocht John Los Angles en besloot hij met de band naar het paradijs te vertrekken. Een aantal jaren later viel de band uit elkaar doordat de meningen steeds meer van elkaar gingen verschillen. Jaren later vervulde hij rollen als zanger bij Mötley Crüe (1992 tot 1998) en Union (1999 tot 2002).

Waar we Corabi momenteel van kennen is natuurlijk als zanger van de hardrock band The Dead Daisies. In 2015 sloot hij zich aan bij de band van David Lowy en produceerde ze samen het tweede album van de band. In november 2018 staat de hele band bij ons op het podium maar op 30 januari verzorgt hij een akoestische show met zijn eigen solo repertoire. Dit is de enige show van Corabi in Nederland!