Koop tickets

JazzOUT Fest Limburg

zondag 3 april , , , start / open

Van 1 t/m 9 april 2022 ademt heel Limburg jazzmuziek. Vooraanstaande podia in Roermond, Venlo, Weert, Heerlen en Maastricht presenteren een wervelende line-up met verschillende jazzstijlen, van old school tot hedendaags en cross-overs met klassiek, pop, soul, R&B en hiphop.  

Wat het festival zo uniek maakt, is dat er elke dag een ‘klein’ festival op een andere locatie neerstrijkt. Met telkens niet 1 concert, maar een compleet en eigen festivalprogramma van de vroege avond tot in de late uurtjes. 

De komende weken worden de andere artiesten uit elk stadsprogramma onthuld. De eerste artiest die we kunnen onthullen die bij De Bosuil staat is blackwave. blackwave. is het Antwerpse duo, rapper Jaywalker (Jean Atohoun) & producer Willem Ardui. Sinds ze in 2016 via het internet samen muziek maakten, groeit de schare fans explosief. De kern van hun herkenbare sound is een open mind: hiphop gemengd met soul, funk, jazz en pop. Blackwave. speelt vaak met jazzmuzikanten samen, ook live op het podium, resulterend in jazzy hiphop. Ze verzekerden zich al van een plaats op festivals als Montreux Jazz, Pukkelpop, Sziget, Rock Werchter en North Sea Jazz. 

Snel erbij zijn? Early Bird tickets zijn tot uiterlijk 1 februari beperkt beschikbaar, voor tickets klik hier!