CLUB.DONDER
CLUB. DONDER
Placeholder for JACK JARRYD SOLOMONJACK JARRYD SOLOMON
do 15 sepIndie

Jack Jarryd + Solomon

Voorverkoop
€ 10,00
Dagkassa
€ 13,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
20:30 uur

EP ‘Evolve’ is het eerste teken van leven van Jack Jarryd. De jonge artiest gaat daarbij voortvarend van start. Met veel elan en overgave stort de zanger zijn hart uit met een reeks dynamische songs. Zijn stem is zijn schild en zijn wapen, wanneer hij laveert van pop naar rock, of een gevoelige pianoballad. In zijn performance zoekt hij altijd naar de ultieme connectie met het publiek, waarin hij soms intiem en innemend is, maar vooral energiek en zijn liefde voor rock ‘n roll niet onder stoelen of banken steekt. Met voorbeelden als Prince, Phil Collins en Elton John weet je dat goede songs net zo belangrijk zijn als de manier waarop je ze vertolkt.

Met dromerige melodieën en een stuwende ritmesectie neemt de 5-koppige Maastrichtse band Solomon je mee naar een plek van muzikale verrukking, met meeslepende zang die troost biedt bij elke luisterbeurt. De band biedt een mix van hoopvolle geluiden, met slechts een vleugje droefheid om die melancholische jeuk echt te krabben. Begonnen in de internationale stad Maastricht legde de band de basis voor een hoopvolle en veelbelovende toekomst. Deze avontuurlijke stappen markeren het begin van een nieuwe reis en laten degenen die van hun muziek genieten meereizen om het geëvolueerde geluid van Solomon te ervaren. Hun nieuwe nummers zijn gedenkwaardig en meeslepend; glad, edgy en vol van karakter. Met een verlangen om op te treden en nieuwe wegen in te slaan, gaat Solomon zijn eigen weg in de wereld van alternative/indie, in de voetsporen van bands als Elbow, Bon Iver, The National, Editors en Radiohead.

Elke 3de donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertenreeks: CLUB. DONDER.
Verwacht de komende maanden vette gitaarriffs, drums die je raken tot in je core én vooral bandjes waarvan je over een tijd gaat zeggen: ' Die heb ik ooit nog gezien in De Bosuil bij CLUB. DONDER.'Wil je alle concerten in de reeks bezoeken, wordt dan SUPER FAN!
Er zijn nog maar een aantal SUPER FAN pasjes beschikbaar waarmee je voor 40 euro alle concerten kunt bezoeken.
SCOOR HIER JE SUPER FAN PASJE

Genre

Links

Bekijk ook

CLUB. DONDER
Verplaatst
Placeholder for 000 Portland000 Portland
do 21 decIndie

Portland + Isaac Roux + ISE

Voor fans van Fleetwood Mac, Bon Iver en Ben Howard!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for Stahlzeit headerStahlzeit header
za 2 decMetal

STAHLZEIT

Dé beste Rammstein tributeband!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for Csm STAHLZEIT Pressefoto 1 c Jana Breternitz 398bfeb722Csm STAHLZEIT Pressefoto 1 c Jana Breternitz 398bfeb722
zo 3 decMetal

STAHLZEIT

Dé beste Rammstein tributeband!

Placeholder for GP1 1GP1 1
vr 8 decPop

Gers Pardoel

Iedereen is met Gers meegegaan en achterop zijn bagagedrager gesprongen!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand