geweest

ILA + Afterpartees

donderdag 21 april , start 21:15 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

ILA is de nom de plume van de 24-jarige singer-songwriter Ilayda Cicek. Met haar muziek, gekenmerkt door een uniek stemgeluid, brengt ILA rauwe emoties die meer dan eens de grilligheid van het leven blootleggen. Verwacht je aan een eigenzinnige en intense artieste vergezeld door Sam Smeets en Cas Kinnaer. ILA (die ook op Rock Werchter staat én De Nieuwe Lichting van Studio Brussel heeft gewonnen!) wordt gekenmerkt door haar unieke stem en onvervalste emoties die de inconsistenties van het leven ontmaskeren.

Voor fans van Nick Cave & The bad Seeds, PJ Harvey en Sinéad O’Connor.

 

ILA zal vergezeld worden door de Afterpartees , de band uit Horst is in 2014 is opgericht. De band heeft door hun speelse en enthousiaste liveoptredens op onder andere festivals als Pinkpop en Noorderslag gespeeld. Onlangs maakte de band bekent in 2022 een nieuw album uit te brengen, maar als voorproefje kun je nu al luisteren naar I Don’t Want The World To Stop.

Voor fans van Iggy Pop, The Strokes en Blondie.

⚡𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑⚡
Elke 3de donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertenreeks: 𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑
Verwacht de meest uiteenlopende jonge, vernieuwende en talentvolle acts. Acts waarvan je over 10 jaar zegt: ‘die heb ik nog ooit gezien in De Bosuil’!
Wil jij ook SUPER FAN worden van Club. Donder? Voor €30 euro kun je alle 9 Donderconcerten bezoeken én ontvang je een muzikaal gevulde goodiebag.