fbpx
Afgelast

Ian Siegal

zaterdag 30 mei , start 21:00 / open 20:00 € 17,- / € 20,-

Alle concerten in De Bosuil tot 1 juni gaan niet door i.v.m de richtlijnen van de overheid.

Heb je een kaartje gekocht voor een concert tot juni?
Dan zal je automatisch een mail ontvangen m.b.t. een nieuwe datum voor het concert of eventueel dat het concert gecancelled wordt. Hier zal alle informatie in staan over een nieuwe datum en als je eventueel verhinderd bent op de nieuwe datum. Wacht dus dit mailtje even af. We hopen hierbij op jullie begrip en geduld.

LET OP: Geen mailtje ontvangen? Je ontvangt een mail op het mailadres waar je je tickets mee besteld hebt, en check voor de zekerheid ook je spambox!


Dit concert is verplaatst naar zondag 18 april 2021
Reeds gekochte tickets blijven geldig.Ian Siegal 
is al jaren een erg goed bewaard geheim in het Europese blues-circuit. Hetgeen wat het meeste opvalt is zijn rauwe stemgeluid dat klinkt alsof hij 2 pakjes sigaretten en een fles whisky per dag naar binnen werkt. Maar dat is niet het enige wat opvalt. Als zanger en schrijver is Ian namelijk erg veelzijdig in zijn muziekstijlen; blues, Americana, roots en zelfs soul. Het zorgt er allemaal voor dat zijn muziek een erg fijne mix is waar bijna iedereen wel naar kan luisteren en van kan genieten.

Op zijn laatste album, ‘All The Rage’, werkte hij samen met de Nederlandse formatie ‘The Rhythm Chiefs’ wat er voor zorgde dat de muziek nog meer groove kreeg. Dit maakt zijn muziek nóg spannender!