THE HILLBILLY MOONSHINERS

zondag 5 september , start 16:15 / open 15:00 € 10,- / € 13,-

Het is onmogelijk om de opmars van Mumford and Sons de afgelopen jaren gemist te hebben! De energieke Britse folkband Mumford and Sons scoorde wereldhits als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’. The Hillbilly Moonshiners komen met hun tribute dichtbij de zo geroemde sound van de band.

De afgelopen jaren groeiden The Hillbilly Moonshiners in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Zo tourde de band door heel Europa, en waren zij onder meer te zien op festivals als Sziget (Budapest, Hongarije) en in de Megatent van de Zwarte Cross in ons eigen Lichtenvoorde.

Op 5 september komt de band naar de Bosuil voor een ultiem eerbetoon aan Mumford and Sons! Verwacht de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’, ‘Wilder Minds’ en natuurlijk het nieuwe album ‘Delta’, afgewisseld met cover materiaal dat Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

Het voorprogramma wordt verzorgd door The Young River,
Een jonge band van eigen bodem. De heren van deze band hebben maar één doel: moderne country muziek op de kaart zetten. Met invloeden als Keith Urban en Dan + Shay is het niet vreemd dat er ook popklanken doorklinken in hun muziek. Ze zijn inmiddels al goed op weg met een EP, vele optredens én een nominatie voor de Dutch Country Music Association Awards.