geweest

Henrik Freischlader Band

zondag 22 september start 16:00 / open 15:00 € 20,- / € 23,-

Na talloze experimenten, of het nu in het trio is of met een internationale band van acht leden, keert Henrik Freischlader nu terug naar waar alles voor hem is begonnen – de blues! De band is bezig met hun Old School Tour 2019.

Henrik Freischlader houdt van blues muziek en het schrijven hiervan. Al de instrumenten die hij bespeelt heeft hij zichzelf aangeleerd. Henrik zelf heeft ondertussen al 6 studioalbums en 3 live albums uitgebracht. Ook produceerde hij albums voor onder andere Layla Zoe, Linda Sutti en Tommy Schneller.
Oldschool is het motto – rondrijden met de bus en live spelen – in coole clubs, voor echte muziekliefhebbers en met een goed gerepeteerde band. Als je op zoek bent naar sfeer en authenticiteit, is dit dé band voor je!

Een korte tijd hoorde we niks meer van hem tot hij begon aan een experiment,  namelijk 7 jonge artiesten uit verschillende landen verzamelen en samen een band vormen. Oude liedjes in een nieuw jasje, en een nieuw geluid op een ‘oldschool’ manier, een frisse muzikale wind. Dat is wat je  van de Henrik Freischlader band kunt verwachten.