geweest

Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show

zaterdag 16 november start 21:15 / open 20:00 € 12,- / € 15,-

Hanssi Kaiser heeft een nieuwe hobby. In Duitsland geboren maar al jarenlang in Nederland woonachtig. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. In de jaren 70 opgegroeid met Schlager muziek en kinderseries is het zijn droom altijd geweest om dit te combineren.

Met Hanssi Kaiser’s Schlagerband hoeft hij niet meer te dromen. Hanssi Kaiser komt alleen of met zijn band en brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er”.

Beleef de Duitse Schlager hits van de jaren zeventig nogmaals live op het podium. Het decor en de kleding van de band brengen u terug naar de jaren zeventig. In de Hanssi Kaiser’s Schlagershow speelt ze op geheel eigenwijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Zij houden de vaart erin, improviseert en zorgt voor interactie met het publiek.

Nummers van onder andere Costa Cordalis, Heino, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christiaan passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus. De bandleden zijn allen groot gebracht met de Duitse TV.

Stiekem is er toch altijd weer dat verlangen om een avond lekker te kunnen meedeinen en meezingen met de Duitse Schlagers van de jaren zeventig. Dus kom 16 november naar De Bosuil en laat je lekker meedeinen!